Ukrainian Calgary
-
Актуальні знижки на домашній інтернет та мобільний звʼязок від TELUS для нових користувачів На разі до 28 числа можна отримати Домашній інтернет 1gig speed за $65 також можливі додаткові знижки за вашим адресом і до 2 місяців безкоштовно 💻 Також мобільний звʼязок Koodo/Telus📱 $34 - 30GB 5G $25 - 100GB 5G+ (Family discount / without $40 each) Та інші варіанти сервісу Більш детальніше - звертайтесь в dm 📪
-
Треба буде здавати тести В той час як українські просто міняють
-
Добрий день. Шукаю роботу на складах. Маю досвід водія вилочного навантажувача. Працював зі сканером. Розгляну всі варіанти. Дякую.
-
О даа, дуже раджу cobs bread
-
Репетитор англійської мови для дітей та дорослих. За більш детальною інформацією звертайтеся в дірект.
-
Якщо маєте діючі українські , але не маєте пластику то через посольство можна отримати підтвердження того що у вас ж права і вам поміняють. Або якщо ви у Європі замовте через дію дублікат і хтось з родичів забере на пошті з якимось вашим документом і вам відправить .
-
Цікаво, а хіба при обміняних має місце той самий процес, що при втраті?
-
Где разрешен и где запрещен разворот?
-
Так Є саме такий ліміт Ніяк нічого не зробите
-
Доброго дня шановні , хто може посовітувати бухгалтера , щоб допоміг з декларацією , бажано Україно мовний
-
кто качал с торента??? могут убить за это? мне нужен плагин барабаны
-
я скачал правила буду смотреть на всякий, но пока что я тут не видел где нужно хоть что-то знать
-
мен у меня права 20 лет уже - я сдавал сам и учил, я уже забыл, я просто катаю)))