Ukrainian Calgary
-
Але медогляд невстигли пройти в Канаді і строк ще не сплинув
-
Ні. Буквально тиждень
-
Всё будет хорошо.
-
Доброго дня. Я дуже вибачаюся можливо така тема вже підіймалася.. В дитини Закінчувався паспорт І переміт 17 березня. Паспорт ми зробили новий, підкажіть будь ласка як з новим паспортом податися на продовження перміту?Дякую
-
Toilet auger -50$, impact driver 3650-20. Price 90$. Drill/driver 2606-20. Price 90$. Hackzall 2719-20. Price 180$. Drill bit set-35$. Husky ratchet set-25$. Aluminium pipe wrenches-1.5",2",2.5",4"-170$. Bag- 50$. Strap wrench, hammer, handle saw-50$. Channel locks, pliers, scissors, screwdrivers, files, knives, tape measure, basin wrench, blades and etc.-150$. Battery -30$. All tools i used only once, like new.
-
Продам дуже зручний,шкіряний диван $100 Район SE
-
Добридень. Мене звати Марина. Я майстер з нарощування вій та волосся, а також бровист. Третій день перебуваю у Калгарі. Підкажіть будь ласка: * з чого розпочати свою трудову діяльність? * можна і чи варто працювати вдома? та які документи для цього потрібно оформити? * можна влаштуватися в салон без знання англійської мови? Дівчатка-майстри, підкажіть будь ласка. 🙏🙏🙏 у мене великий досвід у б'юті-сфері, але я зовсім не розумію з чого починати, щоб знайти роботу в Калгарі.
-
Написав у приватні
-
Всім привітики!!!Звертаюся за допомогою з пошуком роботи .Маю такий досвід:касир в супермаркеті,офіціант набутий в Україні,також працювала пакувальником замовлень на складі в Чехії і трішки маю досвіду в Калгарі construction cleaner.Рівень англійської А2.Можливо у когось наймають на роботу людей,буду рада прийняти пропозиції. Буду вдячна за допомогу😊😊😊 Всім гарного дня 🌞
-
Привет, я массажист.
-
Віск?