Ukrainian Calgary
-
И придет письмо с новыми Бенефит картами
-
Окей. Скачать форму которую в первый раз заполняли и отправить им? И все? Прийдет новое письмо?
-
Alberta, ca
-
Спасибо
-
Думаю що робити, бо вага потрібна
-
А нам сьгодні відмова прийшла по бенефіт карті((( Причину не пояснили. Типу не підходимо(((
-
I’m available
-
Олег Ковалев надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Якщо ви надішлете ще подібні до спаму повідомлення, вас буде приглушено. Тільки адміністратори зможуть розглушити вас. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 126 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
Привіт друзі, я уже в Калгарі, шукаю людину з якою можна було б орендувати квартиру на двох, дякую пишіть.
-
Привіт! Шукаєте репетитора з англійської мови для себе або своєї дитини? Мене звати Євген, і я тут щоб допомогти! 📚 Я надаю індивідуальні заняття онлайн для дітей та дорослих, де головний акцент - це якісна граматика та практика усного спілкування. 💬 Безкоштовне пробне заняття - це відмінна можливість ознайомитися зі мною та форматом наших занять. Отримайте перше враження про мене та атмосферу на заняттях! 📝 Якщо Вас зацікавила дана інформація, звертайтеся до мене у дірект, і я з радістю відповім на всі Ваші запитання. Давайте разом зробимо навчання англійської мови захопливим та результативним! ✨
-
Питання до дівчаток, хто знає аналог Таміпулу в Канаді? Дякую❤️
-
Ольга надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Якщо ви надішлете ще подібні до спаму повідомлення, вас буде приглушено. Тільки адміністратори зможуть розглушити вас. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 129 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
Народ, хто знає ,прийшли Health cart , але 2 абсолютно одинакові . Типу на мене і на чоловіка на двох картах пише великими літерами тільки моє прізвище, а чоловіка внизу. Коли заповнювала анкету то я була головним заявником. Це вони такі мають бути, чи це якась помилка і треба переробляти?