Ukrainian Calgary
-
Подскажите где можно сделать recreation pass? Хочу в спорт зал записаться
-
Всім привіт, з 1 квітня буде вільна кімната з власною ванною на першому поверсі. Ціна 1000 депозит 700
-
Привіт друзі. Я переїжджаю тому продаю свій шкаф. Купували два місяці тому, збереглися всі оригінальні коробки і інструкції. Купували за $500 продаю за $300 . Jysk шкаф. По калгарі можу доставити але за додаткову плату. Кому цікаво пишіть в приват. Потрібно продати як можна скоріше.
-
Доброго дня усім🙌🏻 Поділіться контактами marriage commissioners в Калгарі, у кого був досвід одруження тут, буде цікаво послухати 🙏🏻
-
Alexander Dohonov надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Якщо ви надішлете ще подібні до спаму повідомлення, вас буде приглушено. Тільки адміністратори зможуть розглушити вас. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 313 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
О спасибо
-
First Choice надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Якщо ви надішлете ще подібні до спаму повідомлення, вас буде приглушено. Тільки адміністратори зможуть розглушити вас. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 314 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
Дівчата, всім привіт! Я вчитель англійської мови зі стажем 15 років. Набираю групу дітей від 6 років для вивчення англійської мови. Дітки 6-7 років - починатимемо з алфавіту, будемо вчитися читати, розмовляти, співати. Дітки 8 років і старші - акцент на читанні, говорінні та часових формах. Якщо зацікавлені, звертайтеся, будь ласка, у приват або за номером телефону: 3682997905.
-
Добрий день! Чи зможе хтось завтра приїхати перевезти стіл о 7 вечора? Не безкоштовно звісно)
-
Дівчатка, маю дві люксові пудри, з Франції. Продам по 50$ В магазинах коштує дорожче