Ukrainian Calgary
-
женя, а ви в курсі того, що всі лайки які ви наразі вживаєте, то є російські слова?) Те що ви одну букву заміняєте на українську, не змінює походження російського мату)
-
Интереснее всего,что Православная Пасха 5го мая. А тут ссорятся истинные украинцы за куличи к католической Пасхе...когда вы уже все домой уедете?)
-
Так что бы всем было спокойно, владелец телеграмма с россии если на то пошло
-
Всім привіт , друзі під скажіть до коли Дійсні бенефіти медичні ?
-
Ще раз спробуй мене здивувати. Цього разу не вийшло
-
Якби ти хоч трохи був настільки розумним, яким намагаєшся здатись, ти б зрозумів, що ця дівчина-звичайна русня. Любиш русню?
-
Да, точно, нужно жене еще про Пашу Дурова напомнить)
-
Да я до вас знайшов більше претензій ніж ви до дівчини за кулічі)) А головне, те що ви щирий українець так жваво показуєте свою культуру. А ще начебто військовий, так сказати цвіт нації. А вкриваєте всіх матом, та до дівчини причепилися.
-
На сам перед ми з вами женя не знайомі, тому з етикету ви повинні до мене на Ви звертатися. По друге, я так же с восточной части Украины, и я владею прекрасно двумя языками. И то что я владею двумя языками меня это делает не украинцем?
-
Москалі може і називали
-
В Кривому Розі називали пасочки кулічіками👀
-
Ти по суті пиши, а не спригуй на мовне питання. Я теж з російськомовної сім'ї. Що це змінює? Ніколи жителі України не називали паску кулічами. Ще раз повторю, для особливо обдарованих, ніколи! Ні на сході, ні в центрі, ні на заході, ні будь де. На цьому, думаю, час мені перестати витрачати свій час на різного роду русню, ждунів і їм співчуваючих.
-
админ, та заблокируй уже это чучело. смысл ветку засорять?
-
Тебе по сути написали, ты сидишь на российской платформе, имя у тебя написано на русском и ты докопался до 1го слова. что тебе еще по сути писать? в итоге получается что ты такой же руснявый тип и ничем не отличаешься
-
Так давай зустринимось, и потом посмотрим кто гнида и тд.
-
А в личку так и не написал, так сцыкло из нас двоих!?
-
Чого ж ти злився з особистих, інтернет воїн?
-
Таке невинне питання, і такі цікаві дебати викликало Banking forms for easter на тому ж амазоні є і паперові, і алюмінієві, різні (: Чекати не довго, по ціні десь за долар можна знайти паперові(за штуку)
-
А з вами на фронті всі україномовні були? Чи російськомовних там не має.. смішно чути..
-
Кто слился, вафел читай личные пиздун
30 Jan 2023, 02:45
27421/36824
24 minutes ago