Ukrainian Calgary
-
Communauto
-
Друзі усім привіт ,хто має контакти , треба машину плівкою обтягнути від каміння
-
Calgary Tint And PPF Studio
-
Daria надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 807 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
❤️Запрошуємо на Великодні Богослужіння в Парафію Успіння Пресвятої Богородиці 📍704 6 St NE, Calgary, AB T2E 6X2
-
Pari здається намагається поширити нелегальний контент. Інформація була передана до @stopCA Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
🌙Moon надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 811 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
У кого була помилка в податках? Підскажвть будь ласка як вирішити? Не впускає в rca
-
Добрий день, пропоную послуги перевезення📦🛻 • Переїзд 1 bedroom 🏘️ • Перевезення меблів та особистих речей 🛋️ • Доставка з Marketplace 🛒 • Перевезення буд-матеріалів🪜 • Ліквідація сміття 🚮 За детальною інформацією звертайтесь в особисті або за номером телефону😉 +1 587 585 7711 Олександр
-
GABRIEL Right надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 816 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
Abhinav Subramanium надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 819 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
Предлагаю уроки вождения для сдачи Роадтеста с первой попытки, адаптация к вождению в Канаде, подготовка новых водителей на Своем авто или на вашем. Коробка автомат. Полтора часа урок. 85.
-
RIA (принесли готівку де є послуга ця (у нас у вʼєтнамському магазині ) i вам сконвертували і поклали на рахунок карти укр банку ) А SWIFT з привата на канадську карту
-
Продаю свой инструмент, всё в хорошем состоянии. Звоните или пишите. Договоримся.