Ukrainian Calgary
-
Дякую Рома
-
На какой айкос ?
-
Стики цена ?
-
Доброго дня Шукаю підробіток на вихідні. Маю офіційний досвід роботи в Канаді 2 роки (press brake operator). Англійська на рівні: listening - upper intermediate/ speaking - intermediate. Фізично розвинений. Буду вдячний за будь яку допомогу
-
Дякую! Це якийсь магазин?
-
Дякую)
-
Добрый день)) Моя знакомая ищет арендатора кабинета в парикмахерский салон Кабинет подойдет под ресницы, массаж или косметологию Все вопросы и подробности по-этому номеру +1 (587) 719-6488, мне, пожалуйста, не пишите Писать только на Английском
-
Как я могу отправить CAD через полные реквизиты со своего BMO счета на WISE? Полные реквизиты есть, куда отправлять, но где в меню BMO банка найти функцию "отправить по реквизитам", пока не разобрался. Может кто знает и подскажет?
-
Всім привіт)) Підкажіть, чи робив хтось у Калгарі гендер паті? Ми з чоловіком удвох, не буде великого свята, але хочемо взяти в кабінеті УЗД конверт зі статтю дитини і не знаємо куди можна звернутись з ним, аби допомогли з підготовкою - кульки, чи дим кольоровий, чи торт. Може хто знає які є варіанти і куди можна з цим питанням піти?) Заздалегідь всім дякую ❤️
-
Перездаєма свій контракт з 1 червня на будинок з 4 спальнями і 3,5 ванними кімнатами, а також гаражем на два автомобіля, окремо стоячим, дуже зручно якщо хтось розглядає під self employed в плані ремонту автомобілів. Будинок збудований 2023 році, повністю здається з усіма меблями. Seton Villas SE дуже тихий і затишний район. Поряд супермаркет, YMCA, лікарня, Cinemax, дитячий майданчик. Є можливість проживати великій сімʼї. Ціна 3000$ + комунальні. Більше фотографії додам по запиту в приват.
-
Привіт. З 1 червня доступний бейсмент у районі Walden. Оплата 1750 $ + комунальні 20 %. Можна заїхати з 15 травня та оплатити різницю до кінця травня. Депозит 1000 $. Зверху на основному поверсі - українці. Laundry окрема від основного поверху (своя). Район тихий, спокійний. В пішій доступності Save on foods, Shoppers, RBC, CIBC, McDonald’s, Tim Hortons та ін. До Somerset їхати 10 хвилин. За деталями можете звертатись до мене в приват.