Ukrainian Calgary
-
Добрий вечер , какая именно площадка ?
-
меньше 200 на оф сайте, бизнесмены..
-
ни в чем, извиняюсь за наезд надеюсь найдете покупателя
-
В чому проблема, експерт ?
-
Ціна за яку вони купляли 168$ за білет , продають за 150
-
именно восьмой ряд, если что*
-
Всем привет) девочки, есть кто живет в районе Springbank/Aspen с детьми ?) Буду рада знакомству) мы только переехали и сын (почти 5 лет) скучает без друзей 😊
-
Нужен маляр с опытом и руками из правильного места. В гараже стоит BMW 650 кабриолет которую нужно покрасить, желательно до понедельника. Пишите в личку, обсудим детали.
-
Ну я ж жартую а ви все зіпсували )) Добре, соррі що потурбував не по ділу )
-
Як вам зручно, думаю буде краще та зручніше при зустрічі)
-
Гроші кешем дають чи на картку?
-
Health and wellness medical clinic запрошує на професійний масаж для відновлення здоров’я та покращення самопочуття! До ваших послуг масажі: - спортивний - медичний - шведський - лімфодренажний - антицелюлітний - для вагітних - для відновлення після пологів Перший візит - знижка 10$ Працюємо з бенефітами! 403 852 3262 825 945 1122
-
2 рази замовляла посилка приходила можливо знадобиться перевірений перевізник і є хороші відгуки
-
Liku_Ukraine
-
Вітаю! Якщо комусь потрібен репетитор з англійської. Неодмінно звертайтеся в приватні 🇬🇧 Вартість занять: від 300 гривень за заняття☺️ Навчаємо як дітей так і дорослих (заняття один на один з репетитором) За деталями пишіть у приватні повідомлення🫶🏻
-
Хотів би почути ваш досвід агрегатом ківі часто відміняє поїздки?
-
Я летаю только с киви Уже лет 5 Нм разу рейс не был отменен Он на то и агрегатор,что собирает просто большинство авиалиний в одном месте Страховку на случай отмены не брал ни разу Но такая опция есть,стоит не очень дорого и полностью компенсируют сумму билетов либо находит альтернативный рейс в случае отмены
-
Нет. Вест джет
-
Ренеир
-
В плане не смогли забронировать?
30 Jan 2023, 02:45
30581/36824
24 minutes ago