Ukrainian Calgary
-
Нам посоветовали Telus Koodo
-
у меня в CIBC вообще смех! дебетовую дали, а кредитку говорят не дадим потому что на мой SIN набрали кредитов за последние 5 лет! пошёл в социал там говорят sin новый. уже три дня убил, что делать не понятно🤔
-
Доброго дня Кредитні картки приходять за адресою проживання протягом 7-20 днів. Зазвичай термін 10-14 днів від моменту одобрення заявки.
-
Оформляла в TD и попросила, чтобы не на домашний адрес выслали, а прислали мою кредитку в банк И через 10 дней в банке смогла забрать
-
мне кредитка в Servus Credit Union уже месяц едет((
-
У нас теж заповнювали при нас. Моя прийшла, а хлопця ні 🤷♀️
-
менеджер при мені заповнювала. Сказала що прийде у відділення і тоді надішлють мені. На питання "можна особисто забрати у відділенні" відповідь "ні, тільки поштою"
-
Прийдіть до них і запитайте чи точно вони вас подали на оформлення кредитки. В нас була така сама історія, у висновку вони не подали заявки на оформлення😅
-
Так же сделали )
-
дякую, в понеділок завітаю до них
-
Добрий день, консент форм заповнює матір на 17 річну дитину, чи дитина сама заповнює під опікою матері, щось я не розумію?
-
Продаю своє бронювання готелю Emerald з 21-31 березня, 600cad. Так, як знайшли варіант довгострокової оренди житла