Ukrainian Calgary
-
English Dojo надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 2206 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
Підскажіть куди краще піти на Стампіт?? Щоб цікаво було, одній
-
Продаются щенки Колли и котенок Бенгала 🐯 🐶все предложения в лс 🥰
-
Якщо підеш, відпиши будь ласка я теж можливо гляну як там не можу вирішити чи варто йти туди
-
Чого одній ? Немає з ким чи просто хочеш сходити на стампіт одна ?
-
Окей
-
Давайте разом ))) буде веселіше )
-
як на мене то обовʼязковий one time американ фестиваль досвід, але треба йти ближче до вечора, тоді все дуже красиво світиться плюс обовʼязково покатайтесь на канатці ввечері, воно того варте)
-
Добрий день, пересдаємо свій контракт, з 1 Серпня! 620 67 Ave Sw 1 кімнатна квартира, великий зал, до кінця грудня, вартість 1704$ (опалення, вода входить у вартість) світло виходить ~ 50$ Депозит 1000$ Можна с тваринами (25$/міс) Є посудомийка, холодильник, плита з духовкою та витяжка. Сушка та пралка у загальному доступі в бейсменті. Є крита парковка - за додаткову вартість. Напроти Chinook Center 5 хвилин до зупинки автобуса 81 на ньому одна зупинку до сітроейну або 15 хвилин пішки 8 хвилин на машині до Costco, Walmart, Real Canadian, T&T Всі питання в особисті та відео квартири.
-
Привіт ! Перездаю оренду однобедрумної квартири з серпня до грудня з можливістю продовження оренди. Квартира розташована в районі Bridgeland, що відомий своєю безпекою та зручним розташуванням, недалеко від центру міста (20 хв пішки до Chinatown і City Hall). Основні переваги: Вартість оренди: $1600 включно з комунальними послугами, та депозит у розмірі $1600. Оплата додатково лише за інтернет. Паркінг включений в вартість оренди. Є балкон, дуже тепло зимою Пральна машина і сушка всередині квартири Близькість до автобусних зупинок, 20 хв пішки до сітрейну (2 гілки). Квартира не мебльована, проте я можу залишити меблі (2 ліжка, тумбочки, 2 комоди, дзеркало, стіл і крісло) за невелику плату. Лендлорди приємні та хороші, не втручаються в повсякденне життя. Будь ласка, зв’яжіться для огляду та додаткової інформації. Дякую! Фото і відео в приват, бо чогось не можу тут загрузити.
-
Український театр STRUM UA Вітає Вас!⚡️ 🎭Всі знають, що тренінг є невід’ємною частину акторської роботи. Акторський тренінг допомагає актору зосередитися на творчому процесі, розвинути потрібні навички а також вийти із зони комфорту і безпосередньо дослідити нові засоби виразності. 👏Вже цієї неділі о 4 вечора разом з нашими акторами ви матимете можливість долучитися до одного з акторських тренінгів від режисерки вистави Сніжани Гукасян-Коробейнікової а також бути присутніми на відкритій репетиції нашої першої вистави “The MUZE”. ✨Це унікальна можливість на один день поринути у творчий процес створення вистави а також дослідити своє тіло та голос разом зі струмівцями. Для тих, хто хоче долучитися - доступ до тренінгу коштує $20. Кількість місць обмежена, тому за реєстрацією місця звертайтеся в особисті повідомлення. ⚡️Приходьте та заряджайтесь шаленою енергією СТРУМу
-
НЕ рекомендую обращаться к этой непрофессиональной компании. Эти девочки оставили негативный осадок как от организации, незнании мест и локаций так и последующим хамством. Фотограф пообещал одно, эта девушка-организатор потом отрицала, съемку провели в одной локации, в пределах 30метров от произвольного места встречи, выбранные фотографии для обработки выглядят очень печально: отсутвие резкости, выбор неправильного ракурса, засвет исходной фотографии более светлым объектом, выбраны фотографии на которых дети не смотрят в кадр. Фотограф Ирина сказала сбросьте электронку и мы вам отправим исходники, чтобы выбрать для обработки, «Организатор» на следующий день сказала что если хотите чтобы я загрузила исходники - платите деньги. 💰 Фотосъемка фотоаппаратом без вспышки и без экранов-отражателей которые необходимы в данных условиях проведения съемки. Абсолютное незнание локации куда приглашают. Гуляя потом по этому парку мы нашли минимум 5 мест которые были бы намного красочнее, но фотограф даже об этом НЕ догадывается. Вывод: сын с айфоном в руках фотографирует лучше. 150$ это выброшенные деньги, поскольку это девочки у которых «первый раз» Сегодня я попросил подъехать и как обещала Карина скачать исходники, (поскольку было гараздо больше удачных кадров в исходниках, чем они выбрали не имея представления о фотографии) в ответ она удалила переписку…. Прискорбно. Потраченное время в пустую.
-
Ось вона зʼявилася: 1. умов Ви навіть не надсилали це по-перше 2. По-друге Ваша фотосесія коштує 15$ це забагато. 3. Обробки фотографій ми зовсім не відчули, але відсутність різкості обраної для обробки світлини це вас характеризує як людину у якої не тільки немає до цього хисту але навіть немає здатності вибрати їх, не то щоб зробити обробку
-
Ніби чоловік написав, що витратив на це 150 доларів. Не йшлося про безкоштовну зйомку.