Ukrainian Calgary
-
Якщо вам потрібно змінити регіон вашого AppStore для отримання доступу до додатків які призначені тільки для Канадських аккаунтів вам потрібно внести зміни у регіон вашого медіа аккаунту через сайт icloud (якщо на сайті видає помилку або після оновлення даних всерівно залишається попередній регіон вам потрібно скасувати усі підписки та видалити платіжні дані та спробувати знову)
-
Дуже дякую за відповідь по декларації)) підкажіть будь ласка чи ви з Польщі виїжджали? Якщо так чи декларували кошти при виїзді з Польщі в аеропорту? Цікавить як пройти з великою сумою польський митний контроль і щоб не лишитись там на тиждень 😁
-
По закону кошти підлягають декларації не тільки при в’їзді в країну а і при виізді. За Канаду я знаю процес . Я не розумію процесу при вивозі з Польщі
-
Везіть скільки завгодно , головне як будите в Канаді вписати в декларацію
-
Скажите пожалуйста цену?)но мы прилетаем правда 23 мая)
-
Усім привіт. Я відразу вибачаюсь за це звернення, але скажіть мені, тут можна попросити про допомогу? Можливо, хтось дійсно не буде стояти в стороні, а зробить крок на зустріч та спробує допомогти. У магазині біля нашого будинку, ми маємо борг за їжу. Місто Моршин, Львівська область. Зараз ми з мамою не працюємо, грошей не було і немає зовсім, тому прийшлось брати продукти в борг. Склалась така ситуація, що гроші потрібно повернути завтра, керівництво чекає звіт,вони там рахуються. Сума не критична, але через затримку дитячих, які я отримую, немає можливості їх віддати. Якщо ви можете допомогти, прошу вас, не проходьте повз.. Продуктів практично не лишилось, щоб знову взяти в борг, спочатку потрібно віддати цей. Дуже розраховую на вашу допомогу, буду вдячна від усього серця усім, хто не лишився в стороні. Мирного неба, бережіть себе.
-
Доброго дня, хтось має контакт людини яка вміє заплітати чоловічі афро косички
-
Доброго ранку, ні ви не повинні некларувати жодні кошти при вильоті із Польщі за умови що ви не являєтеся резидентом данної країни. Дане правило стосується усіх європейських країн.
-
Доброго ранку Ні жодні інші документи не підлягають обміну
-
Доброго ранку А чи просив у вас лендлорд номер SIN?
-
Доброго ранку Подача SIN орендодавцю залишається за вашим бажанням, ваш номер надається для провірка вашого кредитного рейтингу, але згідно правил Equifax провірка кредитного рейтингу можлива і без SIN використовуючи тільки ваші ID данні. Тому вибір у подачі SIN чи відмові його надавати залишається за вами.
-
Правильно казати-Голодомору, морили голодом українців.