Ukrainian Calgary
-
Я практикуючий майстер перманентного макіяжу і тату з досвідом роботи більше року! Шукаю моделей для поповнення портфоліо. Для більш детальної інформації звертайтеся в дірект 💬 Консультація БЕЗКОШТОВНО 🔥
-
Продам Samsung S23+ 256 GB-Black в идеальном состоянии Цена: Покупала за $1729 Продам $800(возможен торг) Описание: Продаю Samsung S23+ в идеальном состоянии. Телефону всего 1 год, использовался бережно и всегда был в чехле. Никаких царапин, повреждений или других дефектов. Все функции работают безупречно. Комплектация: • Оригинальная упаковка • Оригинальное зарядное устройство Причина продажи: Переход на новую модель. Дополнительная информация: • Экран: 6.7 дюйма, Dynamic AMOLED 2X • Процессор: Snapdragon 8 Gen 2 • Память: 256GB • Камера: Тройная (50 МП + 12 МП + 10 МП) • Батарея: 4700мАч с поддержкой быстрой зарядки •Версия One UI:6.1 •Версия Android:14 Телефон идеально подойдет для тех, кто ценит качество, производительность и стиль.
-
Всем привет! Меня зовут Мария, я учитель английского языка с 5 летним стажем работы и сертификатом TESOL. У меня освободилось одно место на подготовку к CELPIP. (Обеденное или утреннее время). Пишите в личные сообщения, если заинтересованы, буду рада ответить на все вопросы 🙏🏻
-
Шукаю хлопця на роботу до 35 років, графік роботи 10-12 год на вулиці,англійський трошки вищий мінімального. Всі деталі в приватні!
-
Вітаю! Я майстер бровист і ламімейкер, запрошую вас скористатися спеціальною акцією – знижка до 40% на перше відвідування! ✨ Фарбування брів, корекція і догляд – замість 60$ за 45$ ✨ 🌟 Ламінування, фарбування, корекція і догляд за бровами – замість 100$ за 60$ (знижка 40%) 🌟 💖 Ламінування, фарбування і догляд за віями – замість 70$ за 50$ 💖 🔥 Комплекс: ламінування, фарбування, корекція і догляд за бровами та віями – лише за 95$ 🔥 Не пропустіть шанс виглядати неперевершено щодня! Поспішайте записатися, ваші брови і вії заслуговують найкращого догляду. Записуйтесь зараз і відчуйте різницю! Ваш новий розкішний погляд чекає на вас 💫 Адреса: 777 8 Ave SW
-
Всім привіт! З 15 серпня здається кімната в будинку 800$ на місяць! Кімната досить простора! Адреса 15 Harvest Oak Gate NE. Кого зацікавить пишіть в особисті повідомлення вишлю фото
-
Доброго дня, шукаю підробіток на завтра в клінінгу, маю досвід)
-
Не можу написати вам , відпишіть в лс будь ласка
-
Advanced Night Repair Маю дві повні ємності, не в використовувались ні разу, куплені місяць назад Дві за 250$ Одна за 130$ Забирати біля SAIT або University District
-
Boardwalk
-
Які є ще компанії для оренди житла, крім майнстріт? Такі щоб депозит був мінімальний, і щоб можна було спокійно орендувати з мінімальною зарплатою
-
привіт, я теж буду вільна, можу скласти компанію
-
😂жінка є потрібна робота для 2-х