Ukrainian Calgary
-
Сдается большая квартира 2 бедрум в районе Skyview ranch NE - ASAP, 900 sq feet. Тихий, новый район, автобус в 5 минутах ходьбы, школа, садики, площадки рядом. В комплексе имеется 2 крытых парковки, спортзал и гостевая комната. 1900$ мес + 1500$ депозит
-
Доброго дня. Мене звати Володимир. Я перекладач з російської, української, іспанської, португальської мови на англійську і в зворотному напрямку. Якщо Вам потрібні мої послуги, будь ласка, звертайтесь по телефону: (347) 764-2587 Володимир
-
Всім привіт! Допоможу з вивченням англійської мови! Всі деталі з радістю розпишу у приватних повідомленнях!
-
Дайте і мені контакт 🙏🙏🙏
-
🌟 Запрошую вас на фарбування та ламінування вій та брів у салоні European Standard Esthetics! 🌟 Мене звати Анастасія, і я з радістю допоможу вам створити неперевершений образ. Завдяки моєму професійному підходу ваші вії та брови стануть ще більш виразними, а погляд — неповторним. В салоні European Standard Esthetics я використовую тільки якісні матеріали та найсучасніші техніки, щоб ви могли насолоджуватися своїм новим образом якнайдовше. Наша адреса: 3333 8 St SE. Не відкладайте на потім, записуйтеся вже сьогодні, і дозвольте мені підкреслити вашу природну красу! ✨ Чекаю на вас у салоні!
-
Ласкаво просимо до New Moving YYC – вашого нового партнера у сфері мувінгових послуг. Ми лише починаємо свою діяльність, але вже готові забезпечити вам найвищий рівень комфорту і професіоналізму. Ми пропонуємо: • Переїзд квартир і будинків • Точкове перевезення меблів • Перевезення будівельних матеріалів • Ліквідація сміття Звʼяжіться з нами щоб дізнатися більше про наші послуги і отримати безкоштовну консультацію. 587 585 7711
-
Андрей надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Щоб бот перестав видаляти ваші повідомлення, напишіть щось не підозріле. Або дізнайтесь причину тут. Cпаму видалено у цій групі: 2966 Бачите спам? Цитуйте спам повідомлення в групі і відповідайте командою /spam
-
Привіт. Маю гривні на карті. Поміняю на cad. Терміново!!!
-
Всем привет ищу парня на работу в мебельный магазин, на постоянной основе, full-time (40 часов в неделю), график вт-сб, вс-пн вых, с 8 am до 4:30 pm, разгрузка-погрузка поставок, уборка подсобных помещений, поддержание внешнего вида магазина, установка мебели в магазине … за подробностями в лс
-
FREE, you need to pick up yourself
-
Всім привіт. Може хто допомогти. Шукаю офіційну роботу на будові(каркаси/теслярство, інше). Бажано щоб було робочих годин побільше 😊 може хтось працює і знає фірму, якій треба працівники
-
Добрий вечір. Створив канал про інвестиції в Канаді. Якщо комусь цікаво дізнатися щось нове та почати інвестувати свої гроші - підписуйтесь на телеграм канал Canada Capital Hub. Кожен день - нова інформація.
-
Darina 🫀 надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Щоб бот перестав видаляти ваші повідомлення, напишіть щось не підозріле. Або дізнайтесь причину тут. Cпаму видалено у цій групі: 2975 Бачите спам? Цитуйте спам повідомлення в групі і відповідайте командою /spam