Ukrainian Calgary
-
Дякую
-
Усі автошколи видають сертифікат про закінчення курсів які ви пройшли, сертифікат допоможе вам скоротити отримання прав з 12 до 9 місяців. Ми можемо порекомендувати отримати курси у CAA (AMA) у них базовий курс це 15 годин онлайн або 18 годин офлайн плюс 10 годин практики водіння. Контактів українсько мовних інструкторів немає нажаль.
-
♟️Шахи для дітей та дорослих ♟️ Індивідуальні заняття з тренером КМС по шахам в Zoom. Інтерактивні цікаві завдання, вирішення логічних задач. Ваша дитина з користю проведе час! 1 година -200 грн.(5€) Пробний урок безкоштовно ☺️ Пишіть для запису на пробний урок у месенджер або +380665512373🧾Павло
-
Що таке introduction letter?
-
Друзі ,порекомендуйте репетитора ,дякую ,може хтось займається ,дякую
-
Маю Німесил з України, якщо треба можу поділитися)
-
Я вам скажу що якщо вам не поміг ібупрофен який йде і протизапальний це може бути нерв, в мене таке було і я скажу краще не затягувати і не пити знеболюючі і йти до лікаря, оскільки якщо ви Щас нап’єтесь знеболюючих які не поможуть вам не поможе укол з лікарні, мені мусили 3 раза колоти і сказали що якби ще трохи була б дуже серйозна проблема Коли вже не помагають знеболюючі це вже не просто біль Це вже потрібна невідкладна допомога Сходіть в просто огляд Ви подались на страховку ? Якщо її немає на руках ви можете дізнатись її номер за телефоном Не затягуйте бо може бути гірше, самі ж це розумієте
-
Повідомленням вище👆
-
Доброго дня. Мене звати Анастасія. Я працюю в Телус промо. Якщо вам потрібен інтернет, телебачення, home security або мобільний зв’язок, буду рада вам допомогти. Якщо ви вже підписали контракт з Shaw та вам не подобається ціна, я допоможу вам з цим. Пишіть в лс. Або в повідомлення 8252883488 Гарного дня!
-
Всім привіт.) Друзі, скажіть, хтось вже оформляв проїзний.?!
-
Привіт, хто платить електроенергію в enmax? Порекомендуйте, як краще? Фіксовану ціну, нефіксовану, що там на рахунок знижок? Дякую