Ukrainian Calgary
-
Всім привіт! 👋 ⠀ Є вільна кімната з власною ванною (main floor) в будинку для постійної оренди. Доступна для заселення з 1 жовтня. ⠀ 💵 Ціна 925$ + комунальні платежі до 100$ на місяць. Deposit - 700$ ⠀ Кімната вже мебльована. ⠀ Також велика кухня для спільного користування та простора living room. ⠀ 📌 Район - Huntington Hills. ▫️ 5 хвилин пішки до автобусної зупинки. До Downtown 30 хвилин на автобусі. Гарна транспортна розв'язка для тих, хто без автомобіля. ⠀ 🛒 В 5-ти хвилинах ходьби знаходиться магазин Superstore, а в 10-ти хвилинах - магазини Saveway, London Drugs, спортивний зал та фітнес клуб.
-
Все до 2026 року, іду з країни, віддаю по собівартості, забрати можна на Queens park, якнайшвидше. Дякую.
-
Всім привіт! Якщо у вас власний бізнес і вам потрібні клієнти, а витрачатися на таргетолога поки не вигідно, пропоную послугу по самостійному налаштуванню таргетованої реклами в соцмережах фб/інстаграм! 💵 На консультації ви дізнаєтесь, як налаштувати рекламу саме під вашу нішу, на які аудиторії запускати рекламу та які рекламні матеріали використовувати! ✅ На цьому тижні можу взяти 3 консультації по старій ціні🔥 Цікавить детальніше-пишіть в приватні повідомлення.
-
Всім привіт. Якщо цікавитесь інвестиціями у Канаді, підпишіться на канал CanadaCapitalHub. Тут багато корисної інформації про інвестиції і не тільки.
-
Я позвонил по номеру телефона, что ты дал Задали вопросы кто я , син номер , дата рождения, город , адрес, город и страна проживания до приезда в Канаду Потом я объяснил что мне не приходят выплаты климатические и gst, что мне нужно им предоставить свой доход за 2022 и 2023 год до приезда в Канаду, это все я им указал и вообщем все, сказал ждите выплаты. Время ожидания на линии 50 минут, разговор 25 минут
-
Я відправляю через wise
-
Кстати, у меня тоже вопрос. Расскажи пожалуйста о чём вообще разговаривали потому номеру телефона? Я имею в виду в чём их задача? Потому что, у меня получилось ситуация связались со мной. Очень интересен опыт когда ты связываешься с ними. Да и в целом, возможно для многих людей это будет полезно.
-
привет! кто шарит какой монитор взять чтоб мак м1 подключить к нему???
-
Тенкью Мен) я не езжу просто что б было ))
-
Доброго дня ,порадьте будь ласка репетитора з англійської мови в районі SE,дякую )