Ukrainian Calgary
-
Всім привіт ! Запрошуємо в нову танцювальну студію! Ми проводимо набори діток від 3 років ! А також дорослих 18+ Постановка весільних танців За детальною інформацією звертайтесь в пп
-
В більшості випадків ні.
-
привет! кто шарит где пямо сейчас можно купить моник Samsung Odyssey G5 34????
-
Доброго дня, порадьте walk in клініку в даунтаун
-
Шукаю дівчину на підселення в двухповерховий будинок. Дві кімнати, спільна ванна. Я живу одна. З 1 листопада. Ціна 850+ комуналка окремо і вайфай окремо. Є стоянка для машини, крита і не крита. Без дітей* 1707-501 40th Ave NW За деталями пишіть в особисті.
-
Вітаю громадо, ми переїжджаємо у сусідній будинок, тому свій таунхаус хочемо перездати добрим людям! NW, Royal Oak, 3 спальні, 2 санвузла, бейзмент просторий, але без ремонту, 2 парковочних місця, чудова хазяйка, тихі сусіди. В ком'юніті всі живуть сім'ями, зовсім поряд школи, супермаркети, кафе та автобусні зупинки. Ціна в місяць 2250 кад, торг можливий. Звертайтеся напряму до хазяйки Nafiseh: +14039933391 або до мене у приват! Я все розкажу та покажу!
-
Здається просторна кімната в двокімнатному таунхаусі із власним санвузлом та storage room за адресою 283 Walden Drive SE. Таунхаус має гараж на 2 авто, а також можна паркувати 3-тє авто на вулиці біля гаража, яка буде частково під балконом, крім того є гостьова парковка. В таунхаусі є кондиціонер, пральна та сушильна машина, посудомийка, мікрохвильова піч, пом’якшувач води, patio на вулиці. Хороший і безпечний район, в пішій доступності продуктовий супермаркет Save-on-Food, Shoppers, Canada Post, Starbucks, банки, dental, магазини, ресторани та ін. Орендна плата $1200 та частина комунальних. Без домашніх тварин. За деталями можна писати в приват або за телефоном (587) 937 5775.
-
Віддам за шоколадку! Самовивіз з Sw