Ukrainian Calgary
-
To board a flight within Canada, all passengers who appear to be 18 years of age or older are required to present: • one piece of valid Canadian government-issued identification that includes a photograph and the passenger's full name and date of birth;
-
Ну да Я лично не летал поэтому не могу поделиться своим опытом Но это инфа с сайта авиакомпании Porter Можно конечно поискать мнения людей которые с этим сталкивались ,но судя по всему прав должно быть достаточно Так как ты не покидаешь пределы Канады и документ просто нужен для идентификации тебя как пассажира
-
Диана надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Щоб бот перестав видаляти ваші повідомлення, напишіть щось не підозріле. Або дізнайтесь причину тут. Cпаму видалено у цій групі: 3760 Бачите спам? Цитуйте спам повідомлення в групі і відповідайте командою /spam
-
Антонина надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Щоб бот перестав видаляти ваші повідомлення, напишіть щось не підозріле. Або дізнайтесь причину тут. Cпаму видалено у цій групі: 3766 Бачите спам? Цитуйте спам повідомлення в групі і відповідайте командою /spam
-
Яна надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Щоб бот перестав видаляти ваші повідомлення, напишіть щось не підозріле. Або дізнайтесь причину тут. Cпаму видалено у цій групі: 3771 Бачите спам? Цитуйте спам повідомлення в групі і відповідайте командою /spam
-
Досягніть своїх цілей з персональним тренером! Шукаєте підтримку на шляху до ідеальної фігури та здорового способу життя? Я – ваш персональний тренер, готовий допомогти вам досягти результатів! Індивідуальний підхід: Кожна програма тренувань розробляється з урахуванням ваших цілей та фізичного стану. Ефективні тренування: Змішую різні стилі та методи, щоб зробити заняття цікавими та результативними. Підтримка та мотивація: Я з вами на кожному кроці! Моя мета – надихати вас та допомагати долати труднощі. Гнучкий графік: Тренування у зручний для вас час – вранці, вдень чи ввечері. Онлайн-тренування: Займайтеся з комфортом вдома або в залі - вибирайте, що підходить саме вам! Не відкладайте на завтра те, що можете розпочати сьогодні! Зв'яжіться зі мною, і давайте зробимо крок до нового «Я» разом! Локація - Golds Gym Northgate За цінами: Одноразове персональне тренування - 30 Двотижнева програма яка включає 6 персональних тренувань, розбір ваших "аналізів", допомогу в побудові дієти, смачні рецепти правильного харчування і т.д. - 125 Також є онлайн програма тренувань - ціни за якою розраховується індивідуально залежно від ваших потреб.
-
Шукаю сусідку в будинок! NW! Пишіть в особисті!
-
Вова надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Щоб бот перестав видаляти ваші повідомлення, напишіть щось не підозріле. Або дізнайтесь причину тут. Cпаму видалено у цій групі: 3779 Бачите спам? Цитуйте спам повідомлення в групі і відповідайте командою /spam