Ukrainian Calgary
-
Job offer это то, что вы подписываете, когда вас нанимают на работу. Вы должны были его получить еще до выхода на работу. Если вам ничего не дали, попросите у них вашу копию.
-
Привіт! Хочете добре вивчити англійську 🇬🇧 мову? Тоді звертайся до нас! 🤗 Індивідуальні заняття з репетитором: - Програму викладач коректує так, щоб вона відповідала тим мовним цілям, які маєте - Перше пробне заняття є безкоштовним - Графік підлаштовується під вас Для запису неодмінно пишіть у приватні повідомлення 📩
-
Доброго ранку, в кого є знайомі які можуть допомогти пройти технічний контроль машини для страховки?
-
Дякую
-
Дорогі батьки, всім привіт! От і почалось навчання, і безкінечні "Мам, я не розумію! Мам, я не знаю! Я не вмію прочитати, написати, відповісти...!" Це все реалії, з якими зустрічаються наші дітки у школі та поза нею🥳 Розповім трішки про себе: я вчитель англійської мови зі стажем 15 років. Працюю з дітками скільки себе пам'ятаю) На даний час проводжу набір діток від 6 років для індивідуальних занять з англійської мови. Заняття виключно офлайн (район Махогані). Дітки 6-7 років - починатимемо з алфавіту, будемо вчитися читати, розмовляти, співати, розмовляти. Дітки 8 років і старші - акцент на читанні, говорінні, часових формах та граматиці. Індивідуальний підхід до кожного! Якщо зацікавлені, звертайтеся, будь ласка, у приват або за номером телефону: 3682997905.
-
Тарифні плани: $34 - 50 ГБ $45 - 100 ГБ ☝️ БЕЗ ПЛАТИ ЗА ПІДКЛЮЧЕННЯ/ПЕРЕХІД! Market Mall WOW mobile boutique