Ukrainian Calgary
-
Скоро почнуть продавати то без проблем найдете на вулицях)
-
Привітd!! Хто шукає роботу, мені потрібні працівники з понеділка по п'ятницю або у вихідні. Субота та неділя, хороша оплата
-
Доброго дня усім! Хто знає майстра по ремонту машини після аксиденту, дуже потрібна допомога, контакти українців або інших механіків було б добре плиз.
-
где можно купить комп кресло сейчас?
-
Друзі, а в Калгарі є баня? 😅
-
цього достатньо
-
Супер дякую 👌
-
Привіт! Хочете добре вивчити англійську 🇬🇧 мову? Тоді звертайся до нас! 🤗 Індивідуальні заняття з репетитором: - Програму викладач коректує так, щоб вона відповідала тим мовним цілям, які маєте - Перше пробне заняття є безкоштовним - Графік підлаштовується під вас 💵Вартість 320 грн за 1 годину Для запису неодмінно пишіть у приватні повідомлення 📩
-
❗️Вільна мебльована спальня у 2-х кімнатній квартирі 850$. 👍Квартира повністю мебльована і облаштована всім необхідним для комфортного проживання. 😇Чудове розташування на 17Av SW із зручною транспортною розвʼязкою. P.S:всі деталі та фото у дірект
-
Всім привіт. Перездаємо житло 1 bedroom. В гарному районі, 11611 Oakfield Drive Sw Поруч школа,дитячий садок та магазини. До зупинки сітрейн 15 хвилин автобусом. Багато зупинок прямо під будинком. Пральня на поверсі,паркінг є. Ціна ренту $1500+паркінг(при потребі) Депозит $499 Вода,опалення входить в ціну(додатково тільки світло платити) Пишіть в приват Контракт на 4 місяця з можливістю продовження 😃
-
Привіт всім! 💥Розпродаж BLACK FRIDAY розпочато!💥 📱Google Pixel 9 всього за $275 + 🎁 аксесуари 📱Google Pixel 9 Pro всього за $523 + 🎁 аксесуари 📱Google Pixel 9 Pro XL всього за $648 + 🎁 аксесуари Вже з Koodo? $45 - 120 ГБ Вже з Koodo та маєш Telus домашній? 2 номери: $75 (кожен по $37.50 та по 200 ГБ) 3 номери: $105 (кожен по $35 та по 200 ГБ) 4 номери: $120 (кожен по $30 та по 200ГБ) Вже з Fido? $40 - 60 ГБ Деталі в особистих Market Mall (3625 Shaganappi Trail NW) WOW mobile boutique
-
РОБОТА!!! В КОМПАНІЮ Renoteck Meral Roofing терміново потрібні люди з досвідом роботи на металевих дахах! Шукаємо спеціалістів по монтажу металевої покрівлі: - Standing Seam (фальцева) -Metal shingles Пишіть будь ласка тільки хто має досвід. У нас компанія номер 1 в Альберті вже 15 років по металевим кришам. Заробітня плата 25$/година - випробувальний термін, далі в залежності від вашого досвіду!
-
Всім доброго дня, Мене звати Ася. Я працюю в Eastside Kia 🚗 Я з радістю допоможу Вам з пошуком вашого нового чи б/у авто, можете також зробити тест - драйв та получити допомогу з кредитуванням. Зараз діють новорічні бонуси : Seltos 2025: 500$ - cash back Sorento 2025: 750$ - cash back Sportage 2025: 500$ - cash back Запис за номером : 825 747 8210 Дякую та гарного дня !
-
Привіт, потрібна людина яка ремонтує обувь