Ukrainian Calgary
-
Продам оригінальні AirPods 2 покоління. Працюють ідеально, батарею тримають майже як нові (3 години прослуховування на одному заряді навушників, 24 години на одному заряді кейса). Ніколи не падали на тверді поверхні, в воді не були. Кейс виглядає як новий (жодних подряпин і сколів). Завжди були в силіконовому чохлі з моменту покупки. Ідеальний подарунок на Різдво! Продаю бо мені подарували 4 покоління. Ціна $80
-
Шукаю досвідченого електрика! Потрібно дещо зробити у кондо. Хлопці пишіть у Приват. Ольга. Калгарі
-
Тарифні плани: $34 - 50 ГБ $38 - 100 ГБ Без плати за підключення/перехід 📱Google Pixel 9 $15/м (не лізинг) 📱Google Pixel 9 Pro $25/м (не лізинг) Market Mall WOW mobile boutique
-
Так Ви можете перейти на $35 - 50 ГБ і зберегти номер.
-
🇺🇦🇺🇦🙏Друзі,ЗВЕРТАЮСЬ ДО ВАС!!!!🙏🇺🇦🇺🇦 ДАВАЙТЕ ПЕРЕД РІЗДВОМ ПОБУДЕМО ТРОХИ ЧАРІВНИКАМИ!!! ДОПОМОЖЕМО ЗАКРИТИ ЗБІР ДЛЯ МОЇХ ДРУЗІВ НА ПЕРЕДОВІЙ!!! ТЕРМІНОВО ПОТРІБЕН ДРОН З ТЕПЛОВІЗОРОМ. ЗАРАЗ ПЕРЕБУВАЮТЬ НА КУП'ЯНСЬКОМУ НАПРЯМКУ!!!! Хлопці захищають нашу країну з 2015 року. ЗНАЮ ОСОБИСТО!!!! З повномасштабного вторгнення в лютому 2022 звільняли Київщину!Потім Донеччину!Брали участь у Харківському наступі в вересні 2022. РЕКВІЗИТИ НАШИХ ЗАХИСНИКІВ: 5167803218381882 (Фото розміщюю з їхнього дозволу) БУДУ ДУЖЕ ВДЯЧНА ЗА ДОПОМОГУ❤️🇺🇦 Будь ласка,РЕПОСТ!!!!!
-
Компанія шукає майстрів по ремонту побутової техніки. На full time (бажано), та part time. Позиція: appliance repair technician. Зарплатня від 35$, + обговорюється відсоток, при максимальній загрузці, від 6000$ в місяць. Мова потрібна щоб можна було розмовляти з клієнтами, особливо високого рівня не потрібно, але розмовляти треба, обовʼязково. Обовʼязково канадські права та авто. Гео - Калгарі, Ейрдрі. Більше деталей в приватні.
-
Доброго вечора! Відписав у приватні.
-
Я знаю жіночку,разом на курси ходили. Вона художник. Можете спробувати з нею зв'язатися
-
Чи є у когось знайомі з Франції, які проживають там ще до війни? Дуже потрібна порада від них.
-
Доброго дня! Чи є тут майстри які можуть подивитися та починити опалення в будинку?
-
доброго дня чи хтось вільний для повної або неповної зайнятості
-
VINTIQUE TORONTO надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Щоб бот перестав видаляти ваші повідомлення, напишіть щось не підозріле. Або дізнайтесь причину тут. Cпаму видалено у цій групі: 6425
-
Scam.