Ukrainian Calgary
-
Becky Ferrell надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Чому моє повідомлення видалили? Cпаму видалено у цій групі: 7876
-
Є трак драйвери в групі?
-
Добрый, есть ли в этой группе украинцы, которые работают в Jenron Creative Landscapes. Если есть - напишите в личные сообщения. Спасибо.
-
В любому mall,де продають догороціності.Або просто забийте в картах jewelry. Зазвичай там одночасно і займаються ремонтом. Походіть і попитайтеся за прайс. Він може сильно відрізнятися.
-
В молах не ремонтують золото, тільки те, що було придбано в них и на гарантії, яку теж за 150 баксів треба купляти при купівлі прикрас. Я вже у всіх молах Калгарі питала(( За браслет який коштував 700 долларів, запропонували гарантію за 180 доларів. Я її не зробила звісно, та плетена каблучка, за 200 доларів, гарантія 150 доларів🤦🏻♀️Пів року по носила, що браслет, що каблучка лопнули. Тепер щоб відремонтувати там, де купляла, треба оформити гарантію на 330 долларів і тоді, вони будуть ремонтувати безкоштовно. Але за такі гроші, я можу купити нові прикраси😀
-
Дивно Я в Shinok Mall в декількох магазинах питався, тай зрештою в одному зробив,хоч не купляв нічого перед цим.
-
Є один магазин, там правда просто поправити тре було, то чоловік бесплатно зробив. Зарас знайду адрес. 7015 Macleod Trail #109, Calgary, AB T2H 2K6
-
Всем привет, кто сейчас или завтра едет в Эдмонтон и может взять с собой 2 людей напишите пожалуйста в лс
-
Шукаєте надійне перевезення? Швидко, безпечно та з турботою про ваші речі – ми доставимо все на нове місце без жодних турбот 😉 Ми пропонуємо: • Переїзд квартир і будинків 🏡 • Точкове перевезення меблів 🛏️ • Перевезення будівельних матеріалів 🧱 • Ліквідація сміття 🏗️ • Перевезення авто-мото транспорту 🚗 Звʼяжіться з нами щоб дізнатися більше про наші послуги і отримати безкоштовну консультацію 😄 587 585 7711
-
Шукаємо замість себе людей в 1 bedroom квартиру в центрі міста з 1го березня $1575 + security deposit 1228 13 ave SW 10 хв пішки до west Kerby station 670 SQ F, третій поверх, є den/ storage, величезний балкон Пралка спільна в будинку Є паркінг $50 на місяць
-
Продам 3300