Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Ukrainian Calgary

Ukrainian Calgary

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
36.8k Posts 4.3k Posters 112.8k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t5217031922T Offline
    t5217031922T Offline
    Abdullah
    wrote on last edited by
    Про меблевий салон JYSK. Всякий ньюкамер-рефуджій, після того як зніме житло, стикається з необхідністю обставити нову кватирю, і найпершіща надобність - на чомусь спати, бо спати на підлозі добре, якщо ви гапонець, а якщо вкраїнець, то ваші боки не адаптовані до твердої поверхні і хочуть чогось м'якого. Ми - не виключення і по прибутті, сидячи в Айрн-біенбі, нагуглили Юск, а коли зняли житло, то за день до заселення поїхали туди. Маркетплейсом, цим Едемом для новоприбулих, для пошуку матрасів не користувалися, бо злі язики в один голос казали, що в Канаді в цілому, і в Калгарях в часності є такі раритетні бестії як клопи, і якщо запутити клопів в приміщення, то шоб їх викурити, треба звертатися у відповідні служби, а ті будуть змушені робити дезінсекцію всього стояку і за ваш щот. Злапавши пуда таким чином, ми і не помишляли про беушні м'які меблі. Отже, поїхали в Юск. В Юску нас зустріли радісно, чай не пропонували, але матраси чесно показали всі і навіть на склад закликали показати, що нічого не утаюють. В результаті ми купили два матраси і дві основи, або як тут кажуть, фундейшени, бо брати ще й два ліжка - я вам доч Рокфелера не тоєво. В результаті, матраси виявилися придатні, а ось основи були зроблені з картону або чогось дуже схожого, крім того фіксувати ламелі знизу мала дошка з прикріленою вертикально іншою дошкою, які дуже швидко зламалися. Ця конструкція з г... і палок стояла на 4 ніжках, які замість того, аби твердо стояти на підлозі, скользили як Станіслав Морозов і Тетяна Волосожар в коньках на льодовій арені. Я ходив в залізний магазин, накупив кутників, які більше відомі під запозиченим словом "угольники", і пробував ріхтувати то все сам, але нічого путнього не вийшло, і не тому що я рукожопець, а тому, що конструкцію придумували хитрорукожопці, тобто вища каста довбоклювів, підбирали матеріали, робили балансіровку дощок, і постаралися зробити так, шоб виправити не можна було ніяким чином, тут вони, неадаскать, прєуспєлі. Ащєм помордувавшись, ми то віддали в магаз назад, один майже одразу, а другий трохи пізніше (стояв розібраний у кладовці). Той перший ми обміняли на ліжко, аде вийшло без доплати, бо у них була якась лютезна акція. Ліжко виглядало масивно і солідно, але привізши його додому ми зіткнулися з маленькою проблемою: якщо права сторона кріплення заходила в фабричні пази, то не заходила ліва, і навпаки. Чисто по Браніславу Нушичу і його безсмертній повісті "Автобіографія": "Відстань від Землі до Місяця така ж , як з Місяця до Землі". Вау. Вияснивши цей принцип експериментально, я накінець до повірив у математику, бо в школі преподи мені довір'я не зуміли прищепити. Тим не менше, "голь на видумкі хітра", як кажуть представники країни 404, ми раком-боком склали то ліжко. Правда, дошка-тримачка , чисто як в першому випадку, швидко хрюкнула, і ми заказували з амазона розбірну залізну конструкцію, яка врешті вирішила проблему. Другу основу ми відвезли і віддали через кілька місяців, коли в кладовці не стало місця складати інший мотлох. Тут мушу визнати, що якщо в Юску поставщики - мошенники, ярижники і диверсанти-саботери, то сервіс на висоті. Притарганивши основу через кілька місяців і почуваючи себе дещо ніяково (аб не подумали, що я нею користувався, а потім надоїло і я нечесно поступаю), я одразу спробував виправдуватися: "Ай аполоджайз, сорі, сорі, бат кволіті оф йо фундейшен - га..о собаче, екзактлі", - почав було я, але мила жінка на рецепції пересмикнула плечима і без будь-яких емоцій сказала, що вона це знає, вибивши, таким чином, у мене з рук будь-який маніфест. "Ви хочете поміняти на щось інше?". "Чистосердечно дякую, але вже не хочу, гадом буду. Ви не подумайте, я у вас матраси купив ще і вони просто беліссімо". "Як хочете", - сказала дамочка, але грошей ми вам не дамо, бо ви запізно привезли, але дамо подарункову картку на ту ж суму, як надумаєте щось брати - велком, ми будем чекати". Зачарування від такого високоякісного сервісу перехопило подих, я готовий був впасти їй на груди і заридати сльозами щастя, але у мене жінка дуже ретельно ставиться до таких речей і тому я побоявся.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5217031922T Offline
    t5217031922T Offline
    Abdullah
    wrote on last edited by
    Краткость - сестра таланта (А.П.Чехов)
    1 Reply Last reply
    0
  • t5217031922T Offline
    t5217031922T Offline
    Abdullah
    wrote on last edited by
    660
    1 Reply Last reply
    0
  • t462139639T Offline
    t462139639T Offline
    Faster
    wrote on last edited by
    10000 слів
    1 Reply Last reply
    0
  • t2105516238T Offline
    t2105516238T Offline
    Ирина
    wrote on last edited by
    Добробуту в чат! Підскажіть будь ласка як шукати рент - офіси? Може у когось е адреса? Скиньте в особисті будь ласка🙏 бо вже ситуація така, хоч намет став.🙁
    1 Reply Last reply
    0
  • t5217031922T Offline
    t5217031922T Offline
    Abdullah
    wrote on last edited by
    там треба без помилок писати
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Lilu Time
    wrote on last edited by
    Напишіть на гугл ревью.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5217031922T Offline
    t5217031922T Offline
    Abdullah
    wrote on last edited by
    Завтра спитаю в бордволку коли найближче буде і де
    1 Reply Last reply
    0
  • t5217031922T Offline
    t5217031922T Offline
    Abdullah
    wrote on last edited by
    а в чому прикол, житло шукаєте?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yana Hvozdetska
    wrote on last edited by
    Доброго вечора. Скажіть будь ласка можливо хтось стикався із проблемою недобросовісність роботодавця? Куди краще звернутися щоб притягнути його до відповідальності ?
    1 Reply Last reply
    0
  • t2105516238T Offline
    t2105516238T Offline
    Ирина
    wrote on last edited by
    Так, житло. Вирішили пройтись по офісах, бо коли виставляють - "здається квартира...' то не встигаєм, бо той хто на машині набагато швидший того хто ногами. Вирішили по офісах пошукать.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5217031922T Offline
    t5217031922T Offline
    Abdullah
    wrote on last edited by
    Тобто меблева галузь не виключення?? Спаси Господи....
    1 Reply Last reply
    0
  • t138003709T Offline
    t138003709T Offline
    Ann Bondarenko
    wrote on last edited by
    Доречі, характерно тут для будь-якого бренду . Сервіс - 🔥. Якість-🤦🏽‍♀️
    1 Reply Last reply
    0
  • t462139639T Offline
    t462139639T Offline
    Faster
    wrote on last edited by
    На квітень немає, я дзвонив в всі офіси
    1 Reply Last reply
    0
  • t5217031922T Offline
    t5217031922T Offline
    Abdullah
    wrote on last edited by
    шучю. А подетальніше можна?
    1 Reply Last reply
    0
  • t5217031922T Offline
    t5217031922T Offline
    Abdullah
    wrote on last edited by
    мабуть, у Дорсетт не дзвонив, там сидить огрядна нахабна афроканадка, які нікому нічого не говорить, а як говорить, то нічого путнього
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yana Hvozdetska
    wrote on last edited by
    Закрив ресторан не виплатив усю зарплату , не попередив про закриття відповідно ще і речі мої пропали . Затримка зарплати була неодноразова завжди . Це якщо коротко .
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yana Hvozdetska
    wrote on last edited by
    Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t5217031922T Offline
    t5217031922T Offline
    Abdullah
    wrote on last edited by
    Не стикався з таким. Я би, мабуть, звернувся в будь-яку спілку, що допомагає ньюкамерам, і спитав куди звернутися і як діяти. Вони мали би дати добру пораду.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5217031922T Offline
    t5217031922T Offline
    Abdullah
    wrote on last edited by
    Спитайте тут, це серьозна контора
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.