Ukrainian Calgary
-
Доброго дня, якого типу вам потрібна виписка ? Для компанії по нерухомості ? Скоріш за все вас не так зрозуміли у банку
-
Всем привет, заполняли заявку на получение финансовой помощи и судя по всему сделали ошибку. Заполнили на моё имя заявку и добавил по ошибке в заявку мою девушку как человека, которого я содержу. Кто-то сталкивался с такой ситуацией?
-
Я тоже так подумал, когда увидел анкету, но когда отправил заявку, решил заглянуть в гайд (вовремя...), и там пояснение, что те, кото ты добавляешь - это твои иждевенцы или дети. Потому и спрашиваю, кто сталкивался с такой же проблемой, чтобы было дальше?
-
Ні, обміняти не можна. Тільки нову відкривати, ми з Британськоі Колумбіі приіхали, іздили в registri відкривали по новй, сказали нову хелс карту ждати 2 міс.
-
Дякую
-
Піти у registry сказати, що хочете айди карту, дати своі документи, вас сфотографують, через 2 неділі прийдите і заберете 14 дол коштує, можна там картою розрахуватись.
-
Доброго дня!потрібна квартира для сім’ї з 2 дітьми.район rend faster
-
Шукаємо житло для сім’ї з 2 дітьми район Mckenzie Towne Community .потрібно як найшвидше
-
Без машини трудно, житло не дають, черги великі
-
Будь-ласочка)
-
Не хвилюйся, їдь в аеропорт і там де сидять дівчата волонтери, біля них знаходяться службовці які допоможуть вам.
-
Привіт. У мене була схожа ситуація. Все ок, не
-
Доброго дня, потрібна ваша допомога. Ситуація наступна. Взяв я в аеропорту work permit, сьогодні ішов у servis canada робити SIN number, сказали що мені потрібно повернутись в аеропорт в гейт, де мені видавали work permit і замінити його. Наскільки я зрозумів чогось там не хватало думаю якогось числа. Хтось знає що мені потрібно замінити в аеропорту в work permit ? Дуже вам дякую
-
Смотря к чему вы привыкли. Я вот с ужасом вспоминаю херсонские маршрутки, где нужно было ехать как шпротина в банке и кричать свою остановку 😁 Лично мне норм тут на маршрутках кататься, хоть и редко ходят, но почти везде. А так конечно же лучше иметь машину. Иногда складывается впечатление что тут нет тротуаров. Хожу на работу по обочине, собираю мелкую щебень себе в ботинки)