Ukrainian Calgary
-
Англійська мова для всіх бажаючих. Онлайн - з нуля. Індивідуальний підхід до кожного. Пишіть + або в особисті повідомлення, навчання та графік індивідуальні 🔥
-
Доброго дня Я вибачаюсь в мене склалася складна ситуація. Шукав житло кімнату не міг знайти. Знайшов правда на окраєні. Думав на перший час підійде. Але власник житла не захотів заключати контракт, але написав розписку скільки я йому заплатив і до якого числа можу жити. Це в нього переночував 2 ночі А вчора вночі закатав скандал що в нього пропали якісь таблетки. І сказав щоб я з'їхав. І не знаю чи поверне він мені гроші. І куди з таким питанням звернутися теж незнаю. Можливо хтось щось порадить Чи можливо в когось є якісь варіанти на рахунок житла за адекватну ціну
-
Націю хозяїна знаєте ?
-
Друзья у кого-то было такое что звонят с местного номера и якобы представляются canada post ,говорят что у вас посылка далее если хотите информацию на таком языке то нажмите 1, на другом языке ,2 и на третьем 3 ? Звонили мне два раза с периодичностью в 1-2 недели и жене после меня на следующий день.
-
Всем привет Может кто то подсказать ,работают ли сегодня какие то магазины?
-
З 1 людини
-
Переписка с ним есть, хоть какая-то что берет на работу? Что платить будет столько то и за какую работу? Есть отказ об оплате в письменном виде? Если нет, начните с ним polite переписочку и соберите как можно больше данных. Часы, дни которые вы работали напишите и укажите что ждете оплату не позднее такого то числа. Есть юристы которые занимаются этим вопросом, но можно и не доводить до этого, а просто собрать достаточно информации и отправить в Service Canada
-
Скільки коштують заняття??