Ukrainian Calgary
-
Код +1 (якщо ви знаходитеся у Канаді і у вас канадський оператор зв’язку тоді без коду можете телефонувати та надсилати смс
-
Доброго дня всім. Може хтось знає, в якому випадку треба міняти водійські права? Жодних не толерують, чи може мають шанс європейські?
-
Маю поміняні на польські
-
Дякую
-
Права з цих країн можна міняти без здачі теста
-
Не знаю на скільки часу канадські, польські міняють на три роки
-
Дякую ☺️ на жаль прийдеться здавати екзамени
-
Не знаю, що для то означає. В Польщі права, що видані в Україні, дійсні 6 місяців. Якщо проживати постійно, то по півроку треба поміняти на польські, які мають термін дії 3 роки. Українські залишаються у вас, але ними користуватися на теренах Польщі не можна.
-
Привіт., ти сьогодні займаєшся. Шукаємо людей на часткову та повну зайнятість, переважно з помічником, а також з роботою вдома. Пропонуємо дистанційно та в офісі. Це робота вдома і оплачується щотижня. Якщо вас зацікавила вакансія, пишіть мені в приватні повідомлення для отримання додаткової інформації. Надішліть мені приватне повідомлення англійською, якщо ви добре розбираєтеся в комп’ютері.
-
Привіт Вам потрібна робота? Вітаю 👋 Моя компанія пропонує розміщення вакансій в Інтернеті з дому. Це не заважає вам виконувати свою поточну роботу, оскільки щотижня виплачується 1350 доларів.. Надішліть мені DM на мій контакт. Щоб дізнатися більше про вакансію, ви можете надіслати повідомлення на цей номер у WhatsApp для додаткова інформація (254) 280‑1313 платіж становить 1350 доларів США
-
Ходила і запитувала тут на місці, сказали, що українські забирають, але чула історії, що не забирали (це був напевно вийняток з правил)
-
Привіт групо, можливо хтось знає який банк дає одразу кредитку???
-
rbc or cibc
-
Доброго дня, хтось читав десь,про то,що Альберта подовжила водійські права для українців на рік.?
-
В CIBC сразу дали