Ukrainian Calgary
-
Если можно. Я на 14 SW. Большое спасибо
-
Я заберу
-
По вызову, в любое время, выносливые, 15 комнат….. походу хоккейная команда приезжает…. 😂😂😂😂
-
Похоже на сексизм))
-
Hello guys, я початківець у сфері кондитерства, хочу щоб ви допомогли мені відпрацювати свою майстерність, так кажучи improve my skills роблю таку смакоту на замовлення (for order)
-
Англійська мова для всіх бажаючих. Онлайн - з нуля. Індивідуальний підхід до кожного. Пишіть + або в особисті повідомлення, навчання та графік індивідуальні 🔥
-
Доброго дня, можливо хтось знає де можна пройти медогляд(щоб не проходити в Канаді) у Варшаві? Дякую
-
Доброго дня,чи є в когось інформація чи впливає зміна провінції на отримання PR по AOS. Зміна провінції Манітоба на Альберта.
-
Доброго дня Батько здавав біометрії в кінця лютого, одобрення на вклейку немає досі немає. Чи бували випадки, коли не давали візу? І як можна повпливати на прискорення розгляду справи?
-
Привіт! Ми прожили в Оттаві 10 місяців і переїхали в Калгарі, перед тим консультувалися з іміграційним консультантом, власне після розмови з ним і вирішила переїхати. На PR це не впливає. Є нюанси по роботі, краще займатися тим самим напрямком щоб Альберта врахувала Ваш робочий стаж і додала його.