Ukrainian Calgary
-
Добрий вечір .Си стикались ви при оформленні грош.допомоги на дитя з «типу»помилкою в номері ?Не хоче сайт реєструвати 🤷🏼♀️
-
Срробуйте піти прямо до школи,котра близько до Вас. Та сказати,що недавно приїхали та хочете записати дитину до школи) Та спробуйте в католицьку школу сходити,якщо вона теж недалеко від Вас💖
-
Спробуйте сходити прямо до них в офіс. В нас була подібна ситуація, на місці все вирішили. Нам буде 5 років у листопаді і програма не пускала, хоча в школі сказали, що ми повинні підти до школи з вересня.
-
Привіт усім Якщо комусь потрібні послуги перукаря звертайтеся Моя дружина перукар зі стажем
-
Вітаю учасників групи! 🇺🇦 Мене звати Катерина, я практикуючий дитячий та сімейний психолог! Рада поділитися з вами, що нещодавно я завершила навчання в КНУ ім. Тараса Шевченка. Здобула освітній ступінь магістра психології, спеціальність «Психологія дитинства та сім’ї з основами психотерапії». Та на цьому моє навчання не завершується, це тільки початок! Наразі закінчую магістратуру на юридичному факультеті. Навчаюсь в школі дитячої психіатрії Кузнєцова, бо вміти відрізнити патологію від норми, на мою думку, має кожен психолог. Й вчасно звернути на це увагу. Також проходжу навчання з КПТ напрямку психології й планую отримати акредитацію та захиститися після навчання у цій сфері. З березня 2022 року пройшла навчання з кризового консультування в київському інституті раціональної психотерапії «Я», та волонтерила, як дитячий психолог. Зараз проходжу декілька інших курсів у Великобританії та беру участь у міжнародних конференціях по світу. Маю на даний момент більше ніж 80 годин власної терапії з психоаналітиком ⏳ Допоможу з такими питаннями як: • Стрес • Панічні атаки • Депресивні стани • Фобії • Тривожні розлади • Стосунки з батьками/дітьми • Стосунки у відносинах • Переїзд за кордон • Проблеми в школі • Проблеми в колективі • Підвищена агресивність у дітей та підлітків • Аутоагресія • Булінг • Самооцінка Підбираю індивідуальний підхід до кожного клієнта, переходжу на мову, яку розуміє клієнт. Не веду бесіду психологічними термінами. Зі мною ви зможете відволіктись від буденності та самостійно вирішити усі питання, які наразі вас турбують. Зможете бути собою, адже на сеансі й поза ним діють правила конфеденційності. За деталями звертайтесь у особисті! 📩🕊
-
Так
-
Communauto
-
Можливо хтось хоче поїхати на прогулянку в м.Banff🏔на вихідних?Пишіть,ціна 60$
-
Всіх вітаю. Скажіть, будь ласка, де можна купити Паску в Калгарі?
-
Друзі, привіт) Ніхто часом не знає цю жінку? Фотографу потрібне її їм‘я☀️🙏 «…Anyways, I need your help finding the name of a women I photographed (see attached image for photo of her), if you know her name or could help me find it that would be greatly appreciated. The reason I need her name is because as photojournalist, having names for people in the photos are very important because it helps with credibility. I also want to enter it in for a photojournalism photo contest and I know I can’t without the name…»