Ukrainian Calgary
-
What is TD's Swift BIC code? TD's international Swift Code is TDOMCATTTOR (applies to all accounts and branch locations).
-
TDOMCATTTOR - це і є ваш swift, він тут не індивідуальний а міняється тільки від банківської установи. Щоб знайти той самий swift code що ми вам надали вище, вам потрібно перейти на офіційний сайт, у розділ Global Transfer та спуститися нище до популярних питань та у одному із питань ви найдете цей код
-
Дайте, будь ласка, і мені відповідь в пп за садочок. Гарного дня!
-
Привіт! Я - Діана, SMM менеджер, і я можу допомогти вашому бізнесу стати впізнаванним. Я створюю візуальний контент, пишу цікаві та інформативні пости, редагую фото та відео, знімаю круті Reels. Якщо ви хочете, щоб ваша сторінка виглядала якісно та привертала більше клієнтів, давайте співпрацювати разом! Деталі в приват🫶
-
Добрый день, подскажите пожалуйста, когда была или будет выставка вакансий?)😊
-
Не знаю можно ли такое присылать в эту группу,но вот ярмарка вакансий 19 числа)
-
Посоветуйте массажиста толкового. Спину трошки подорвал, надо бы «поправить». Хорошо бы за бенефиты.
-
Всем привет! Посоветуйте, пожалуйста, таблетки от высокого давления🙏
-
доброго дня, чи підкаже хто-небудь як дзвонити по телефону в Україну дешево може хтось знає чи тарифи чи шо-небудь, соц мережі не підходять,потрібно телефонувати на гарячі лінії
-
Доброго вечора . Треба не дорога маленька старенька 🤭машина але щоб їздила ,срочно може хто знає з наших хлопців хтось займається ?.
-
Доброго вечора! Я Настя – візажист з Одеси з досвідом роботи вже понад 5 років. Починаю свій шлях до Калгарі. Люблю творчість, експерименти та постійний розвиток у своїй сфері. Готова втілити найніжніші та найсміливіші образи! Буду рада бачити кожну!❤️
-
Підскажіть будьласка що за фейр карточка і де її получить🙌
-
А время пожалуйста 🙏