Ukrainian Calgary
-
💼В кого був досвід відправляння передачок з Європи/України в Канаду? Хочу десь 20кг відправити Цікавить ким можна відправити і яка приблизно ціна, терміни
-
Вітаю всіх! Чи є в цій групі педіатри? Відгукніться, будь ласка.
-
Хайпуйте і ви.Виступайте,збирайте гроші на ЗСУ і донатьте.Таке враження,що вас жаба давить."Океан Ельзи" і до війни дуже успішно гастролював,збираючи вкличезні зали за кордоном.Тепер їх виступ для вас хайп?Абсурд.
-
Жодного хайпу. Якби не артисти то все пів світу забило би хрін на допомогу Україні та українцям! Як по вашому, хто більше має шанс зібрати більше донатів невідома Таня/Саша тощо чи відомий гурт/журналіст/актор? Кожен вважаю допомагає як може по максимуму.
-
Всім привіт. Мене звуть Наталія. В Україні я працювала лікарем-реабілітологом. З радістю пропоную Вам наступні програми дієтологія (дві онлайн зустрічі ) - розрахунок раціону, підібраний індивідуально, за такими напрямками: • раціон на зниження ваги - акційна ціна -35 $ • харчування при целюліті, рекомендації, комплексний підхід - 50$ харчування жінки 40+ років - 50$ #реклама
-
Кому ще потрібні були cuгарети, лiки, cтiки іqоs/gIо та подібне , і будь які речі з України 🇺🇦 - пишіть в лічку, привезу що потрібно)☺️
-
Привіт, сьогодні хочу піти поміняти, прострочені з 30.03.2023, як взнаю щось напишу
-
Кому ще потрібні були cuгарети, лiки, cтiки іqоs/gIо та подібне , і будь які речі з України 🇺🇦 - пишіть в лічку, привезу що потрібно)☺️