Ukrainian Calgary
-
Я можу
-
Доброго дня Є в наявності розкладний диван з матрасом Розкладається в двох місний Ціна 150 дол
-
ЛЕГКА РОБОТА, ЧУДОВА ВИПЛАТА!!! Віддалена робота Є вакансія. Попрацюйте агентом із розміщення нерухомості та почніть щотижня заробляти круті гроші ($600). Ми пропонуємо роботу як на неповний робочий день, так і на повний робочий день для тих, хто хоче почати щось нове. Це чудова можливість роботи для всіх, як молодих, так і старих. Заборонені спам-дзвінки чи текстові повідомлення, на цю роботу потрібні зацікавлені працівники, почніть надсилати мені повідомлення про цю пропозицію роботи. So
-
Всем привет! Может кто то делает пастилу на продажу? Поделитесь контактами, пожалуйста.
-
Так напишіть в чат😅
-
Якщо ви про фудбанк, то потрібно прикріпити свої паспорта (вони це вказують в наступному листі)
-
Хто цікавився цигарками і cтiкaми до Glo та Iqos - я взагалі шукала де тут можна купити 2 місяці по різним чатам, навіть на «привезу з України» натрапила… Але нещодавно подруга порадила мені магазин і я сьогодні забрала свій улюблений смак🥰 Якщо вам досі треба - напишіть, підкажу де взяти
-
В тот день как получаете еду, можете сразу же зарегестрироваться на следующее получение. Я обычно получаю раз в 10-15 дней+-))
-
Ой, я не знаю. Ну попробовать же можно))) у меня знакомые тут, пара, работают, не знаю их доход, но они получают каждый на себя и +на ребенка
-
До речі це тей самий міст з серіалу The last of us 🙈
-
Там вроде бы зависит от уровня дохода… некоторые работающие местные получают тоже еду)
-
Усім привіт. Мене звати Максим, живу у Кенморі. Якщо хтось їде до Кенмору, то буду радий зустрітесь. Сам я з Харкова
-
Фудбанк для всех, и для работающих тоже! Не влияет ни на что! Канадцы получают и мы раз 10 получали, в адвоката были тоже спрашивали, полиция, учителя, медработки- все приезжают и получают, кто аплаится*. Всё онлайн делаете, вводите данные, фемили кризис пишите, аренда и т.д, что спрашивают. Потом придёт письмо- подгружаете айди или паспорт, потом дата придёт-выбираете(сейчас до 18 дней ожидание), потом QR код придёт. Удачи!