Ukrainian Calgary
-
Дякую
-
Пише 5 клас
-
Хто знає як виглядають FUll права? Чи саме слово «full» пишеться на правах ?
-
Менял в Registry Express,красная ветка,станция Lions Park. Стаж переносят,дают 5 gdl,сначала бумажку, через две недели пластик,дали на 3 года,проходил только проверку зрения там же,украинские права забирают,оплачиваешь 60 долларов там же.
-
Дякую
-
Бо лікар ше буде чекати на аналізи. І якшо здасте в останній день то результати не потраплять до іrcc вчасно, можуть бути потім проблеми через це
-
As soon as possible
-
Вітаю. В який період після приїзду треба пройти мед огляд?Бо в аеропорту казали протягом 3 місяців? Де хто каже протягом місяцю.
-
Ні просто Альберта вирішила зібрати гроші за медогляд з новоприбулих, це лохотрон😅 Обов‘язково
-
Медогляд не для цього потрібно проходити
-
Хмммм....питання - якщо медогляд потрібен для того, щоб зняти деякі обмеження при працевлаштуванні, то.... А якщо мене ці обмеження влаштовують? Якщо я не збираюсь працювати на роботах, де діють ці обмеження, - можна не проходити медогляд? Питання....
-
Медогляд обовʼязковий у будь-якому випадку. Якщо вам в аеропорту разом з пермітом вам дали такий лист з деталями по медогляду , там пише, що у випадку порушення правил медогляду дійсність дозволів може бути втрачена. Тобто фактично, вони як дали його , так і забрати можуть. Не варто порушувати. Плюс зараз вже не так важко і довго це зробити. В березні черги були на місяці.
-
І так, це обов‘язково. Бо по правильному, всі мали би проходити його до того як прилетіли в Канаду, але нам дали «зелене світло» на швидкий вхід до Канади. Тому дозволили це зробити тут
-
Это ж не я,просто интересно,что там за письма приходят человеку😄
-
Спробуйте, потім нам сюди розкажете😅😂