Ukrainian Calgary
-
Всім привіт! Може хтось пересдає своє житло чи друзі, бачила такі об’яви в групах, чи у когось здається в будинку 2х бедрумна квартира в гарному районі з гарною школою. З нами ще маленький кастрований песик 2 кг. Або хтось знає хто може допомогти швидше знайти житло. Бо так влетіли з Airbnb, що не передати словами..
-
Не звертайте уваги на таких, тут такі частенько появляються. Більшість навіть не знає української мови 🤷♂️
-
Привіт. Хтось проходив мед огляд у Польщі? Це можливо за день зробити, вигідніше? чи краще в Канаді?
-
Податки платяться з усих доходів по всьому світу
-
Питання по податкам. Можливо хтось може порадити бухгалтера , щоб допогти з податками? Дякую🥰
-
Дякую
-
Нема кухні, навіть мікрохвильовки..
-
Отож
-
🔥Наращивание ресниц в Калгари, район остановки c-train Southland 💣от 1D до 6D за 1,5-2 часа 💥Носка 4-6 недель 👍Есть удобная онлайн-запись-> активная ссылочка в шапке профиля инстаграм👇 instagram.com/resni.zp?igshid=YmMyMTA2M2Y= Места ограничены⏳ #нащиваниеРесниц #нараститьРесницы #ресницыКалгари
-
I am looking for an advertising professional to help me and my Amazon project management company post available properties for rent and you will receive $700 weekly
-
Здравствуйте, как дела сегодня, у меня есть для вас работа, если вы серьезно заинтересованы, пожалуйста, ответьте мне.
-
Дай Боже здоровя дорогі співвітчизники. Хочу з вами познайомитись. Мене звати Роман, мені 31 рік. Прилітаю в Калгарі 14 лютого. Маю заброньоване житло на 5 днів. Може хтось із земляків допоможе з винаймом кімнати на 3-4 місяці. Хочу трохи освоїтись, знайти роботу, житло, підготувати все для приїзду дружини та сина. Я чоловік спокійний, відкритий, дисциплінований, люблю порядок, чистоту. Без шкідливих звичок, але підтримую Українські традиції🙂 Буду вдячний за допомогу.