Ukrainian Calgary
-
У вас вже мав бути лікар який ставив діагноз чи лікування. Ви вже маєте знати в які періоди потрібно проходити обстеження. Нажаль зовсім не знаю як з цим в Канаді, можливо є якісь спеціальні програми по лікуванню. Хоч тут і відмовляють вас від прибуття в Канаду, та маю знайому яка з двома дітьми вже півроку в Канаді і справляється, правда діти здорові і шкільного віку і вона приїхала з певною сумою. Тому, не все так погано як кажуть. Все в порівнянні і в очікуваннях
-
Как вариант можно еще сохранить все чеки , и попробовать оформить возврат средств , но это уже в следующем году будет
-
Вам нужно будет ждать страховку недель 5-6 , без этого все приемы будут платными Сначала семейный врач около от 70 до 150 cad за приём , потом анализы , которые здесь за один от 30 cad ( в зависимости от того сколько их нужно задать ) И непосредственно прием у Онколога тоже платный , сколько не смогу сказать , потому что например меня к гинекологу по беременности без хелс карты не хотели отправлять потому что сказали , что будет очень дорого А после ее получения к врачу мы попадем только через месяц и это как бы у нас срочный прием … так что в лучшем случае нужно закладывать месяца два, чтобы бесплатно , ну или платить за все
-
Ви знаєте, ми в Ізраїлі.. Тут плачу шалені гроші, які просто вже закінчуються. Дитина має проходити аналізи і лікаря раз в півтора два місяці. Є рекомендація відвідувати школу звичайну школу ( Ізраїль не надав). Дочка третій клас за рік дуже багато пропустила. То жах просто. Працювати права як такого не маю☹️ Віза медична. Статусів жодних не дають. Я вірю, що зможу справитись в Канаді. Школу ж дітям нададуть? Не очікую казки, і не надіюсь ні на кого..
-
Добрый день всем, хотела бы спросить я знаю что уже был такой вопрос но всё-таки потеряла не могу найти, моя мама прибыла с Украины в Калгари пенсионный возраст 72 года. Получила health card, бенефиты и ID card. Хотела бы спросить куда можно обратиться в Калгари чтобы получить может быть какие-то скидки для мамы на посещение парков, бассейнов и тд. Слышала что можно подъехать в сити холл Калгари и оформить какую то карточку. Подскажите пожалуйста, или какую-то организацию кто бы подсказал куда я могу обратиться. И что делать дальше. Большое спасибо🙏
-
Так, ідіть в муніципалітет (сіті хол) Там на 3 поверсі заповнить анкету, її внесуть в базу. Там же можнв купити провідний за 6$ Потім там дадуть бумажку, де вказані всі адреси де можна зробити рекрінйшін шіп (займе до 5 хв) ось вона дає можливість відвідання різних закладів зі знижкою (Також дадуть бумажку зі списком)
-
Дуже дякую вам 🙏🙏🙏
-
Обов’язково беріть з собою лист той що з бенефіт картами приходить!
-
Якщо хтось думає,що тут медом помазано,то це велика помилка.Ніхто нікому тут не потрібен.Кожен сам за себе.Єдинн що Канада для гас зробила,то це надала візи безкоштовно і якусь мінімальну допомогу.Все інше треба пробивати самому.Інколи це не так легко,як здається.Але вашому оптимізму можу тільки позаздрити.Хай Бог допомагає.
-
Щиро дякую
-
З англійською все впорядку. Тут тим більше ніхто нікому не потрібен. Багато москалів в Ізраїлі. Більше ніж українців. Але це не важливо. Я попросила поради чи допомоги стосовно житла. Може хтось підкаже якими ресурсами користуватись? Сайти перевірені?
-
Коли ви плануєте прилітати в Калгарі? Я запитаю у нашого лендлорда, щодо вільних квартир🙏🏻
-
У більшості випадків заселяють в квартиру або з 15 або з 1 числа. Через те, що ви нові в цій країні, не маєте ніякого кредитного рейтингу, роботи, і відгуків від лендлорду тому можуть просити кошти на 3 місяці вперед плюс депозит. Не зважаючи на твій рівень англійської. + всім потрібно писати на електронну адресу, тобто то не означає що вам сподобалося ви хочете маєте гроші і вже зможете заїхати, вирішує власник чи хоче щоб ви там жили чи ні це раз, по друге ваш електронний лист може бути не зразу опрацьований і потрібно буде вам якусь підстраховку бо готель можуть надати лише на 2 тижні а далі тільки один вихід аербб. Враховуйте, що ви з дітками незважаючи на їх вік, лендлорди надають перевагу молодим сімʼям без діток( не знаю чому, але є що є). Спробувати потрібно але бути впевненим у 100% неможливо
-
Не всі
-
Щиро дякую
-
18 прилітаю