Ukrainian Calgary
-
Майте на увазі, що вони можут загубити ваш багаж, або відправити його іншим рейсом. Він, звісно, знайдеться, але хто його знає скільки часу ви на це витратите…
-
У мого спонсора є вільні місця по програмі U4U 🇺🇸🇺🇦
-
Усім привіт. Хтось знає якогось лікаря який сьогодні зможе прийняти дорослу особу? Волкан клінік немає місця, а вмирати на уржансі по 6 годин не дуже хочеться. Дуже погано себе почуваю..... Дякую (
-
🆘🆘🆘Нашому захисникові, моєму дядькові, Ребік Андрію Євстафійовичу терміново потрібна ваша допомога на лікування, протезування та реабілітацію!!! Прошу всіх небайдужих поширити цей пост !!! 🙏 🙏 🙏 21.03.2023р, виконуючи бойове завдання під Бахмутом , потрапив під авіаційний обстріл і отримав важке поранення: сильну контузію, травму ноги та повністю відірвало праву руку. Наразі він проходить довге і тяжке лікування у Вінницькому військово-медичному клінічному центрі. Проведено ряд оперативних втручань. Рана від відірваної кінцівки тяжко загоюється. Після загоєння потрібна пластика. Лікарі дають перспективні прогнози у разі продовження лікування, протезування та реабілітації. В Україні таке протезування не можливе, лише за кордоном. Самостійно оплатити лікування, протезування сім'я не зможе. Тому просимо допомогти нашому захиснику повернутися до нормального життя!!! Реквізити: 4323347357844775 - Ангеліна Ребік
-
До та післяшкільна опіка. Продленка в Україні. Але тут вона дуже часто не в школі а інший заклад привозить, забирає дитину і везе до себе .
-
Безкоштовно Матрас розміру сінгл Є декілька плям
-
1. Матрас розмір double В хорошому стані Ціна 70 дол 2. Матрас розмір double В хорошому стані Ціна 70 дол 3. Матрас розмір double + в комплекті матрас бокс В хорошому стані Ціна 80 дол 4. Матрас розмір single В хорошому стані Ціна 60 дол 5. Матрас розмір single В хорошому стані Ціна 45 дол 6. Матрас розмір queen В доброму стані Ціна 50 дол МОЖЛИВА ДОСТАВКА!
-
Привіт. Звідки будете везти?
-
Канада не потребує сертифікату на титри. Тому треба тільки щеплення від сказу більше місяця і меньше року. Щеплення від паразитів та огляд у ветеринара. Я летів неділю тому все добре було. А взагалі рекомендую підійти у будь-яку ветеринарну клініку, сказати що ви збираєтесь до Канади, і лікарі знають які сертифікати треба. Але треба всі пункти перельоту знати, і дату більш-менш.
-
Не знаю як в Германії, але там же я робив(в іспаномовний країні😏) то там зробили заднім числом, щоб вилетіти могли спокійно
-
Вітаю, у суботу з 9:00-10:30 відбудеться пробне перше безкоштовне заняття та знайомство з дітками та батьками. За детальною інформацією можете написати мені) З радістю відповім та допоможу вам😊 Маємо чудову новину! Українська школа у місті Калгарі відкриває свої двері ДЛЯ ВАС💙💙💙 Мережа українських шкіл Astor School запрошує учнів 1-11 класів та їх батьків до нашої нової Школи Вихідного дня. 📆 щосуботи 🕙 10:00-1:00 Суботня школа Astor School - це: 🎓 можливість навчатися за українською програмою офлайн 🧑🏻🏫 висококваліфіковані українські вчителі 📃 по закінченню отримання свідоцтва/ атестатів державного зразка МОН України 👫 малокомплектні групи Заняття проходитимуть щосуботи з 10:00 до 1:00. Учні початкової школи вивчатимуть українську мову, читання, математику, Я досліджую світ. У програмі занять учнів середньої і старшої школи - українська мови та література, історія України. Можливо хтось шукає українську школу для діток. Можливо ця інформація буде корисною)