Ukrainian Calgary
-
Вот плачу 130$ в місяць +17804736353 Ніна
-
Я не проф. Але гарно стою в защиті і дуже бистрий 100метрів 12,5секунд
-
Hello everyone, I'm looking for a job ‼️ I have experience as a sales consultant. I also already have Canadian Experience 1 year in warehouse. Maybe there are employers here who need workers. Or maybe someone knows where people are currently being recruited. Thanks for any information! Всім привіт ,шукаю роботу ‼️ Маю досвід роботи продавцем консультантом . Також вже маю Канадський Experience 1 year in warehouse. Можливо тут є роботодавці яким потрібні працівники.Або ж можливо хтось знає де зараз набирають людей на роботу . Дякую за будь яку інформацію !
-
в Аєрпорту)
-
Привіт! Хто б міг взяти на одну ніч мого батька 4 червня (це неділя)?
-
Є в наявності ліжко queen size разом з матрасом Можливий продаж без матрасу (120 cad) В хорошому стані Ціна 170 cad Можлива доставка!
-
1. Матрас розмір double В хорошому стані Ціна 70 дол 2. Матрас розмір single В хорошому стані Ціна 60 дол 3. Матрас розмір single В хорошому стані Ціна 45 дол 4. Матрас розмір queen В доброму стані Ціна 80 cad МОЖЛИВА ДОСТАВКА!
-
Я менял евро в Calforex Currency Exchange, там был лучший курс. Но это было несколько месяцев назад.
-
Доброго вечора, спільното!! Ми з дитиною прилітаємо на початку червня в Калгарі, може хтось з вас порадить де можна винайняти житло? (сайти чи знайомі, які здають не дорого) Буду вдячна!!!
-
Rentfaster, facebook marketplace, kijiji.