Ukrainian Calgary
-
Напишу резюме канадського і американського зразку недорого.
-
my health record alberta скачайте цю аплікацію. Там реєстрація трошки заморочена, але побачите всі результати всіх аналізів. Навіть які ліки де і коли купували.
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка. Я вірно розумію, що щоб так казати обміняти українські водійські права на канадські, потрібно: 1. Сдати теорію на компʼютері , віддати українські водійські права. Почекати два тижні поки, Residence перевірить наявність водійського досвіду та легальність цих прав в Україні. Видається тимчасова бумажка замість водійських прав. 2. На пошту повинні прийти водійськи права 7-і категорії (учень). Потім з ними треба йти у Residence, питати статус перевірки та отримувати відповідь чи можу я здати на 5-у категорію. 3. Якщо здати можу, тоді знову проходити тест на компʼютері, після його успішного проходження, треба брати одно два заняття з інструктором перед водійським екзаменом та здавати водіння по місту. Це правдива інформація? Чи права можна просто замінити на канадські без здачі іспитів
-
Також питання, чи подавався вже хтось на Permanent residence? У якому форматі потрібно підтвердження досвіду праці. Наприклад якщо працював 24 місяці закордоном, чи не допрацював цей час. Це треба брати якусь довідку від попереднього роботодавця як доказ що працював там там то, стільки то? Як зрозуміти чи канадська компанія відповідає умовам LMIA чи ні?
-
Та питання, що робити з житлом. Як я розумію з початку треба винаймати місце у готелі, бо для того щоб узяти квартиру в оренду потрібно мати на руках робочий контракт. В середньому робота шукається 2-3 місяця у Канаді, так само як і у Европі, ніхто нікуди не поспішає, розглядають усіх кандидатів. Але винаймати готель 3 місяця то дуже дорого. Підкажіть будь ласка ваш досвід, як ви вирішували цю ситуацію з орендою?
-
Також питання, чи так все погано з громадським транспортом у Калгарі, чи навпаки все добре? Хтось добирається щоденно громадським транспортом на місце праці? Я розумію що можливо автівкою буде зручніше, але є нюанс з вартістю страховки, на українських водійських правах вона буде коштувати дорожче десь біля 300$ місяць, а на Канадських щось біля 125$ місяць. То це виходить не швидко їх замінити ці права, та потрібно якось рухатись по місту цей час, бо автівку теж треба час знайти обрати, перевірити , щоб не купити кота у мішку. То можна б було поїздити громадським транспортом, поки більш менш не влаштовується ситуація з місцем праці та постійним місцем перебування (орендою)
-
Зрозумів. Дякую вам за відповідь)
-
Розумію що багато питань, намагаюсь підготуватися до переїзду
-
Зрозумів. Дуже вам дякую за відповіді. Підкажіть будь ласка, які документи треба мати щоб замінити водійське посвідчення? Чи потрібно мати переклад на англійську завірений нотаріусом та документ про досвід запрошений через Дія
-
Добрый день всем, скажите пожалуйста на счёт ворк пермита, при получении в первом аэропорту Канады, идём в миграционный офис для получения, и там должно быть указано что получили по CUAET? Как это должно выглядеть вообще?