Ukrainian Calgary
-
У нас і німесил, антибіотики, корвалмент були, все було в багажу і нічого + було пару пакетиків німесилу і пластинка корвалолу в ручній поклажі, їх бачили і нічого не сказали. У нас навіть не на все коробки були, типу ліки + інструкція і резинкою перев'язали. Але на все були чеки (ніхто не перевіряв) Також мала 5 пачок гормону l- тироксин і типу дозвіл на них, що мушу приймати, то також не перевіряли.
-
У нас був westjet, то вага лише 23 кг, в багаж кладете майже все, АЛЕ батарейки, техніка, ноути, годинники і т.д все в ручну поклажу, бо там літієві батареї, якщо не помиляюсь. Але в мене ще був термометр харчовий і залізні насадки для кремів, то таке краще в багаж, бо в Парижі мене так нормально шманали, особливо за той термометр, бо там велика голка А от ртутний ніби в ручну і все їм показати, типу дістати то і коробочки на перевірці. Якщо у вас вейп чи електронна сигарета, то треба дивитись на сайті, типу точно ручна поклажа, але може попередньо треба отримати на це дозвіл, що у вас типу таке є (на деяких сайтах пише це, на деяких ні)
-
Є список ліків, які заборонені до продажу. Німесил у цьому списку, та багато інших наших ліків, оскільки тут більшість ліків лише за рецептом лікаря аби люди не займались самолікуванням. Якщо будете декларувати, то деякі ліки можуть змусити викинути. Якщо вирішите ввезти просто в чемодані, то тут 50/50. Краще кладіть у ту валізу, яку будете здавати в багаж, її можуть не так ретельну сканувати як ручну поклажу.
-
Всім привіт! Розглядаю переїзд до Канади зі своїми синами (10 і 13 років). Читала багато негативу щодо тяжкої адаптації сімей такого складу. Чи є позитивний досвід? Є такі жінки, що поїхали до Канади з дітьми без чоловіка, з середньою англійською, і змогли влаштуватися? Всім вдячна за відповіді!)
-
Якщо у вас пачка засобу, то все окєй, а якщо типу десь пачок 5-6 німесилу, то можуть виникнути питання. Насправді в Канаді ліків вистачає і жарознижувальних і знеболювальних, на що не треба рецепт, тому все гуд В крайньому випадку пишете і групи типу українці в Канаді і вам знайдуть ліки по своїм запасам, бо термін в ліків не вічний, комусь вони не знадобляться, а когось виручать)
-
Це вже як повезе, комусь не повезе і самому поїхати😌
-
Ну вы просто посчитайте деньги. Какую вы работу сможете найти? Если рассчитываете на склады или клининг, то это в лучшем случае примерно 18$ в час по началу. Здесь работают в основном по 8 часов в день и не привышают 40 часов в неделю. Исходя из этого вы будете получать примерно 2400 чистыми. На троих вам нужно минимум двухбедрумная квартира. В однушку вам вряд ли кто разрешит заехать таким составом, а цены на двушку начинаются от 1500. Так вот 2400-1500=900. Комуналка и мобильные услуги на каждого я думаю где то 150. Проездные здесь можно купить по скидке, но не сразу, а значит по началу -330. В итоге остаётся 450 на жизнь. Это конечно очень грубый подсчет, я его вам к примеру привел. Не хочу вас расстраивать, возможно у вас и получится. Но я бы на вашем месте поехал в какую то провинцию которая выплачивает ежемесячную помощь