Ukrainian Calgary
-
Були в Safeway по 12$. Сьогодні в своєму вже не бачила але можеш чекнути декілька
-
Доброго дня! Для сімей з дітьми які райони будуть адекватні? І ще питання у когось діти ходять на хокей ?
-
Спонсорство U4U 🇺🇸🇺🇦Много готовых кейсов, подробности в лс
-
Доброго дня. Мене звати Катя. Мені 24 роки. Живу в Калгарі. Я все ще не знайшла роботи, але я дуже люблю готувати. 🥰Тому пропоную вам дуже смачні українські страви. 😍Якщо це вас зацікавило, то напишіть мені в приват. Я скину ссилку в телеграм канал, де можна буде побачити більше фото.
-
Друзі привіт. Підкажіть будьласка хто подавався на 3тис. Через скільки часу після подачі, реально гроші приходили? Дякую
-
Доброго дня. Скажіть будь ласка, скільки часу займає посилка в Германію?ціна?яка пошта?
-
Вітаю! Може порадить хто цікаві курси малювання для діток з 5 років! (Калгарі! Буду вдячна 🙏
-
3 днi. Просто перевiряйте рахунок.
-
Доброго дня ) Шукаємо квартиру студію або 1 бед рум. Ціна до 1400. Можливо хтось перездає
-
Після схвалення візи, яке приходить на електронну адресу, можна буде відправляти паспорт поштою разом з підтвердженням отриманої візи
-
Хтось зміг записатись на зустріч в консульстві в Едмонтоні? В який спосіб потрапити на консультацію? Walk in? Якщо хтось пробував, о котрій туди краще приїжджати? Гадаю черги будуть величезні Дякую