Ukrainian Calgary
-
Всем привет! Кто-то брал билеты через компанию CONDOR? Поделитесь отзывами, пожалуйста)
-
Летели в марте, все было отлично
-
Всім привіт 👋👋 Пропоную пропоную свої послуги як репетитора англійської мови! За деталями пишіть в особисті повідомлення, запитуйте що цікавить - всім відповім + є акаунт в інстаграм з навчальними відео 👇 долучайтесь vovaenglish
-
Запрошую дівчат на косметичні послуги: гель лак манікюр, педікюр, нарощення нігтів, ламінування брів та вій, нарощення вій 1,5-12 Д та перукарські послуги(також чоловіки). Також ботокс волосся/холодне відновлення, нанопластику,кератин і полірування волосся. Також запрошую песиків і котів на стрижку. Викладаю курси з даних спеціальностей.(онлайн або Торонто) За деталями пишіть у Телеграм +380687879856. Я також фотограф. 🙂
-
Пишу резюме канадського зразку. Швидко і якісно.
-
Написала
-
Можна інстаграм?
-
Продам інструменти для манікюру. Кому цікаво пишіть в лс.
-
Дівчата, всім привіт! Давайте знайомитись, мене звати Анна, я сертифікований тренер, веду направлення функціональний стретчінг Я запрошую бажаючих на тренування зі мною у цю суботу (03.06) на 9:45 на свіжому повітрі у дуже гарній локації Локація: High Park Вартість: 15 Cad Все що від вас потрібно: зручний одяг, килимок, водичка та попередній запис у дірект або мій інстаграм anatishka✏️ Від себе гарантую гарний настрій та приємне тренування 🔥
-
Всем привет! 15.06 прилетаю в Калгари. Профессионально занимался мебелью в Украине 20 лет. Ищу работу в этой сфере. Может кто-то, что-то подскажет? Заранее спасибо!)
-
Вітаю! Ми з дружиною кілька днів тому прибули в Калгарі та активно шукаємо роботу. 🙋♂️Я маю досвід роботи в ресторані; маю навики в кулінарії; маю навики догляду та оздоблення ландшафту; на будівництві; працював на заводі по виготовленні харчової промисловості. Маю водійські права. 🙋🏼♀️Моя дружина: має досвід на складах з одягу; створення таргетованого контенту для бізнесу; має навички роботи з документами; та відкрита до будь-якого нового досвіду у роботі. Будемо дуже вдячні за будь-яку інформацію щодо роботи в Калгарі.
-
Ми подали на заміну прав, зараз маємо тимчасові права(довідка).
-
Допоможіть з роботою Знаходжусь в калгарі Маю водійське посвідчення 5 клас Англійська комунікативна Розгляну кожен варіант Дор деш заблокували акаунт в убері не підтверджують так що це відпадає Розгляну усі варіанти ,, підмітати вулиці косити траву будова ферма ітд може хтось шукає на кухню , може хтось шукає на сто є досвід ремонту ходових частин , вмію піцу робити є не поганий досвід , доставка їди , посуду мити , авто мийка , візьмусь за кожну роботу !!!!