Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Ukrainian Calgary

Ukrainian Calgary

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
36.8k Posts 4.3k Posters 112.8k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    💓
    wrote on last edited by
    Та че ты оправдываешься ахажвжвзвз
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    💓
    wrote on last edited by
    Сама придумала закон
    1 Reply Last reply
    0
  • t1135256329T Offline
    t1135256329T Offline
    Шкипер
    wrote on last edited by
    Ну так он же тут пытается чёт сделать
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    💓
    wrote on last edited by
    Поэтому пиздуй снова по хуям
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    💓
    wrote on last edited by
    Пустышечка моя
    1 Reply Last reply
    0
  • t727095294T Offline
    t727095294T Offline
    Grona_Vika
    wrote on last edited by
    Камон! Не розводьте гімна в групі! МИ ТУТ ЗІБРАЛИСЬ НЕ ДЛЯ ТОГО, ЩОБ СЛУХАТИ У КОГО ЯКІ ПРОБЛЕМИ З ГОЛОВОЮ. Давайте поважати один одного! А хто не вміє поважати - ЙДЕ Нах
    1 Reply Last reply
    0
  • t1942803693T Offline
    t1942803693T Offline
    Вася
    wrote on last edited by
    Тільки що вийшов з аеропорту, і сказали що зараз всім дають житло на перші 2 тижні
    1 Reply Last reply
    0
  • t727095294T Offline
    t727095294T Offline
    Grona_Vika
    wrote on last edited by
    Ще в березні попереджали, що дуже великі черги і будуть проблеми з безкоштовним житлом. Зараз люди менше їдуть, ніхто нікого не обдурював.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1942803693T Offline
    t1942803693T Offline
    Вася
    wrote on last edited by
    Ось так можна вірити тому що пишуть сюди) Казали що нікому не дають вже, а на справді все навпаки
    1 Reply Last reply
    0
  • t6137097555T Offline
    t6137097555T Offline
    Kendrick William $7
    wrote on last edited by
    ПРОПОЗИЦІЯ ПРО РОБОТУ Привіт, я юрисдикція. У мене є робота. Мені цікаво, чи буде вам цікаво опублікувати інформацію про оренду нерухомості в Інтернеті за допомогою вашого облікового запису Facebook. Я плачу щотижня ($500) або через два-чотири дні ($250) через PayPal, Payoneer або прямо на ваш банківський рахунок. Ви публікуєте щонайменше 2-4 об’єкти нерухомості на день. Мені потрібен помічник, який буде мені допомагати здавати в оренду нерухомість онлайн два рази на день і отримувати 500 доларів щотижня, досвід не потрібен, просто надішліть мені поштову скриньку, щоб ми могли почати роботу, надішліть мені повідомлення зараз
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Mariana
    wrote on last edited by
    Спам
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Вікторія
    wrote on last edited by
    Шкода акули..Гарна була, велика. Знищили через якийсь шмат лайна. Вона у себе вдома була. Це лайно саме в її хату припливло 😾
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Наталья
    wrote on last edited by
    Тобто Ви вважаєте , що це було б гарно якщо б наступним до шлунка цієї акули потрапив би ,наприклад, українець? Акула, яка спробувала кров однаково небезпечна для всіх. І чому називаєте "лайном" загиблого хлопця. Він поїхав з родиною щоб не попасти на війну в Україні. Навіщо показуєте що українці звіри, які радіють страшної смерті? Ви це навмисно робите щоб нас скомпрометувати?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Вікторія
    wrote on last edited by
    Цей хлопец дійсно лайно . Це лайно вбиваєте мирних людей
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Вікторія
    wrote on last edited by
    👆 І ці слова не мої . Їх поширюють по всьому інтернету
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Вікторія
    wrote on last edited by
    звісно треба радіти смерті кацапів. так як вони радіють кожної нашої трагедії
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Наталья
    wrote on last edited by
    Ви знаєте кого саме він убив, що розкидуєтесь такими звинуваченнями?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Наталья
    wrote on last edited by
    Я розумію, коли люди радіють смерті ворога, який прийшов нас убивати. Цей хлопець поїхав геть щоб нікого не убивати. Що в цьому радісного?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Наталья
    wrote on last edited by
    Ось допис нашого вояки-парамедика Геннадія Друзенко, який бачить кожного дня смерті побратимів і намагається врятувати їх життя. Я вважаю , що до нього варто прислухатись: СИМПТОМ ЗГРАЇ. ЧАС БИТИ НА СПОЛОХ Реакція на жахливу трагедію в Хугарді, коли акула зʼїла живцем росіянина на очах у батька, на жаль свідчить, що росіяни як мінімум досягли однієї мети своєї "спецоперації" – змусили українців перетворитись на зграю. Так, за останні 15,5 місяців путінська орда зробила нам дуже боляче. Вони вбили десятки тисяч українців. Покалічили – сотні тисяч. Змусили мільйони залишити батьківщину. Зруйнували сотні наших поселень. Перетворюють на пустелю колись квітучі поля та лани. Руйнують критичну інфраструктуру... Але головне – руйнують нашу людяність, випалюють напалмом ненависті дуже тендітний екстракт емпатії в наших серцях. Змушують їх камʼяніти... Вірогідно, загиблий 23-річний Владімір Попов ніколи не воював проти українців, не був помічений в українофобії, навіть виїхав з Росії кілька місяців тому і останній час проживав в Єгипті. Він загинув на очах у власного батька жахливою смертю. Чому ж ми так радіємо, наче морський хижак зʼїв Пригожина чи самого Путіна? Звідки стільки мемчиків в стилі російської пропаганди? Чим перед нами завинив цей молодий ілюстратор з Архангельска? Тільки тим, що він росіянин? Якщо цього достатньо, аби кепкувати та тішитись зі смерті людини, то чим ми відрізняємось від орди, яка вбиває нас і плюндрує нашу землю тільки тому, що ми українці? На жаль, воюючи з драконом, дуже легко перетворитись на іншого дракона. Який відрізняється від ворога тільки кольором прапора, мовою та національним пантеоном. В якому людяна постать Шептицького губиться у тіні героїчного Бандери... Реакція українців на загибель росіянина в далекій Хугарді – симптом нашого знелюднення, з яким потрібно щось робити. Бо бачити людину тільки в "своїх" і поголовно демонізувати "чужих" тільки через їхню національну (чи етнічну) приналежність, – це і є шлях "русского мира". І цей шлях дуже легкий. Бо ненавидіти легко – любити важко. Бути зграєю, яка загризає чужаків тільки через те, що вони чужаки, легко – важко бачити в людині насмперед людину і ставитись до неї так, як би ми хотіли, аби вона ставилась до нас. Якщо ми претендуємо, що наша війна – це не просто війна української зграї проти російської зграї, а екзестенційний двобій за гідність, людяність і свободу, треба щось робити з "синдромом акули". Бо не згледімось і станемо неймовірно схожі на україномовних москалів з козацькими вусами та чубами...
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    T A
    wrote on last edited by
    Не перетворюйтесь на тварину
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.