Ukrainian Calgary
-
Не думаю, 200-400$
-
Привіт💐 Мене звати Людмила, я сертифікований майстер і запрошую до себе на такі послуги: ✨ Нарощення вій ( враховую і виконую всі ваші побажання) ✨ Корекція, фарбування брів ✨ Ламінування вій та брів 📌Використовую у роботі тільки професійні матеріали! 🌸Тривала носка гарантована 🤩 Зроблю ваш погляд неперевершеним ☕️ чай , кава для затишку 💫 приємні ціни 📍 працюю Calgary SE 18 Street, район Douglas Glen 📩 Для запису пишіть в приватні повідомлення або в інстаграм liuda_vorotniak.
-
Доброго дня, Це залежить від водійської історії, вартості машини та адреси. Може бути і набагато більше 1000, наприклад якщо у водія багато аварій і тікетів (правопорушень). В середньому 100-400 якщо машина середнього класу без наворотів і аварій нема.
-
Доброго дня! Якщо комусь потрібна допомога з перевезенням вантажу - пишіть! Матраси, комоди, дивани, столи і стільці також перевезення особистих речей. По місту і за містом! Допомога з доставкою меблів з IKEA, WINS, RESTORE, GOODWILL і інші. Приємні ціни! Є відгуки людей.
-
213
-
Так 2023
-
Hi everyone, In the wake of challenging times, we at Clarusway are standing in solidarity with displaced Ukrainians. We’ve launched a special campaign designed to empower you with tech skills that are in high demand worldwide. This campaign offers: ✅100% scholarships for 2 candidates per course, ✅50% scholarships for 3 candidates per course, ✅20% discount for all other applicants. Our comprehensive programs, such as Software Development, Data Science, and Cloud & DevOps Engineering, are your ticket to a prosperous tech career. Many of our alumni, faced with similar adversity, have found success through these programs. It’s your turn now. If you are interested in this campaign, please DM me.
-
Привіт! Мій офіс (Coldwell Banker Real Estate) наразі шукає людей, які хочуть працювати вдома. Досвід не потрібен і надається повне навчання! Ви зможете доглядати за своїми дітьми (або домашніми тваринами), заощаджувати час на дорогу та гроші на бензин. Відмінна робота, чудова оплата, гарантована оплата та бонуси, оплата становить 500 доларів на тиждень. Доступні тимчасові та постійні посади. Доступні постійні посади. За додатковою інформацією надсилайте мені повідомлення. Дякую
-
Доброго дня всім Хто може порадити людину яка може одружити?(не знаю як корректно написати назву цієї професії 🙈 Дякую)
-
Доброго дня, Вам треба загуглити "marriage commissioner" хто неподалік від Вас знаходиться і знайти хто подешевше. Перед церемонією одруження треба бути отримати ліцензію на одруження. Це дуже легко можна зробити у любому registry офісі коло Вас (там же де водійські права і все інше).
-
Дякую, ліцезію вже маємо)
-
Це я звичайно мав на увазі простий (не церковний шлюб). Церковний набагато важче. У цьому випадку треба обом ходити до однієї церкви на протязі приблизно року і отримати дозвіл від пастора церкви. Тому краще знайти marriage commissioner. Це набагато зручніше і швидше 😂
-
Добрий день! Підкажіть,будь ласка,чи зобов'язана аптека повернути гроші за антибактеріальну очну мазь (куплену мною по рецепту від лікаря)після отримання мною Alberta Health benefits card? Чи можу я просити їх про повернення цих грошей? І в які терміни з дня покупки?
-
Воно то смішно звичайно що така назва професії 😂 але вони можуть легко отримати близько 300$ за усього неповні 30хв церемонія де вони просто читають текст і видають свідоцтво. Майже як нейрохірург чи спеціалізований лікар високого класу або адвокат. Отакі тут одружувачі.
-
Дякую!