Ukrainian Calgary
-
Добрий вечір. Шукаю майстра манікюру в Beltline, Downtown.
-
Добрый вечер. Может кто-то знает , где в Калгари можно поменять батарейку на часах ?
-
Якщо можна і мені теж, дякую.
-
Доброго вечора Вас цікавить заміна батарейки в аналоговому годиннику? (Не smart watch)
-
Відправили у приватні повідомлення
-
Якщо можна напишіть і мені,теж цікавить:)
-
Да. Часы Casio
-
Відправили у приватні повідомлення
-
Вітаю ! Ми команда RPC , що займається розробкою сайтів, дизайном, SEO, SMM та рекламою. Пропонуємо послуги з технічної підтримки сайту: оптимізацію контенту під вимоги пошукових систем; рекламу ресурсу; його просування; заміна інформації; наповнення унікальним текстовим і графічним контентом; SMM- маркетинг; контекстну рекламу; усунення технічних неполадок; систематичне оновлення інформації. Щоб отримати більше інформації, ви можете зв'язатись з нами за номером телефону +38(073) 333-75-30; +1(587) 834-6384 або написати нам у зручний для Вас месенджер. Також наймаємо на роботу: UI/UX дизайнера; QA тестувальник; Frontend developer; Системний адміністратор. Наш сайт: itrpc.com
-
Доброї ночі. Є ті люди, які досі на змогли податись на грошову допомогу з причини помилки по перемітам дітей? Ми прилетіли 4 лютого.. і досі я не можу оформити допомогу на дітей, та звісно на себе.. хтось дзвонив? Чи вийшло після дзвінка?
-
Дзвонила 3 рази Не вийшло, чекаю вже 4 тиждень🙈
-
Дякую
-
Дякую
-
Користуйтесь друзі. Вивчайте!
-
Привiт. Видел ни раз такой вопрос в других группах — админы не рекомендуют, могут быть проблемы с визой.