Ukrainian Calgary
-
Ми молода сім'я з України. Чоловікові Юрію 30 років. Дружина Галина 29 років, а нашому сину Юрію 9 років. На даний час уже в Калгарі . Шукаємо з 1 серпня 1-2 кімнатну квартиру в довгострокову оренду з доступом до школи, продуктових магазинів та зупинок громадського транспорту. Будемо раді прийняти та розглянути ваші пропозиції. Хочемо записатися на огляд квартир. Може хтось володіє інформаціє і може поділитися. Може у Вашому будинку здають квартири або ви проходите по вулиці і бачите оголошення, скиньте мені, буду щиро вдячна!!! Трохи про нас: Ми спокійні, ввічливі, любимо підтримувати чистоту та порядок, відповідальні та чесні. Ми з повагою ставимося до людей, без шкідливих звичок. У нас немає домашніх тварин. Ми маємо намір бути хорошими орендарями та сусідами. Будемо вдячні за будь-яку інформацію🙏☺️
-
Привет, предлагаем прогулку по реке Боу в Воскресенье 11-00 прогулка длительностью 2 часа и более, с возможностью прохождения порогов, шлемы и жилеты выдаются, обратите внимание- это не рафтовые плоты, мы ходим на 2х местных Кайаках, в лодке один гид и один турист, так как река не быстрая спокойно можно планировать остановки на пляже для полноценного загара и ланча)
-
Добрый день. Меня зовут Владимир. Я дипломированный письменный и устный переводчик Русского, Украинского, Испанского и Португальского языков. Если вам понадобятся мои услуги, то обращайтесь по телефону (718) 502-8894
-
Адреса?
-
Доброго дня, запрошуємо на повторний івент на тему Адаптація, 20 липня 5:00-7:30 в Central library. На зустрічі ви познайомитеся з ефективними робочими інструментами для вирішення актуальних проблем. Що будемо робити? -Знайомитися, малювати нейрографіку, працювати з МАК картами, визначати подальших вектор ваших дій. Організатори – практикуючий психолог та спеціаліст нейрографіки. Кількість місць обмежена. Вартість - донейшн (будь-яка сума по можливості) Необхідна реєстрація у direct (приватні повідомлення).
-
+380665512373 Павло
-
Добрий день)Мали би готель надавати волонтери, що в аеропорті. Але вже, здається, не надають чи надають, але по дзвінку🤷🏻♀️Теж цікавить це питання, бо прилітаю восени.
-
Може й так та ліпше ще раз передивіться та перекладіть всі листи на пошті та ірсс, бо воно таке, непримітне, багато хто тут знаходили лист на вклейку в себе, а воно їм вже давно прийшло, майже одразу.
-
Потрібна робота на суботу та неділю.