Ukrainian Calgary
-
Добрий день, підкажіть де можна замінити лобове недорого. Дякую
-
Запрошуємо вас на український пікнік, де ви зможете насолодитися та відчути справжню атмосферу нашої країни. Пориньте у культуру та традиції України, насолоджуйтесь живою українською музикою, танцями та приємною атмосферою. Проведіть час у приємній компанії друзів та родичів, діліться спогадами, отримуйте подарунки та створюйте нові яскраві моменти разом. Не забудьте взяти з собою ☀️пледи/ стільці для зручного розміщення ☀️смаколики ☀️хороший настрій Пікнік - це чудова можливість відпочити на свіжому повітрі, насолодитися природою та відчути себе часткою українського духу. Чекаємо на вас 30.07 у 19:00 у Baker park , де будуть веселі розваги та неперевершена атмосфера, які створять незабутні враження для вас та вашої сім’ї. Будьте готові до чудового вечора, наповненого радістю, теплом та України!
-
Вітаю! Здається кімната! Для 1️⃣ дівчини/жінки ❗️ Адреса 3604 24 St NW з 1 серпня. На автобусній зупинці під будинком можна доїхати в центр міста. 10 хв до CTrain! Це 3 кімнатний будинок! В бейсменті є пральна і сушильна машини! Тут дуже спокійно і тихо! 750$ в місяць + комунальні послуги та інтернет. Договір можете підписати на термін який бажаєте ви! За більшими подробицями в особисті‼️‼️
-
Всім привіт✌️В суботу будемо їхати в Golden skybridge park, хто хотів би теж поїхати, пишіть в пп, розповім деталі
-
Здравствуйте! Хочу выехать из квартиры раньше окончания договора аренды. Менеджер говорит, что в случае выезда я должна заплатить минимум за 4 месяца вперед и отдать security deposit. В договоре про ранниий выезд ничего не написано и я не понимаю, что делать. Подскажите, сталкивался ли кто то с такой ситуацией, как быть, где можно найти информацию по этому поводу?
-
Добрий вечір всім, підкажіть хто в курсі, як з української валютної карти можно зняти готівку в ам.доларах?
-
Всім учасникам групи привіт ) Ми з хлопцем недавно прилетіли до Калгарі І зараз в пошуках роботи в Калгарі склади , заводи , прибирання,миття посуду,викладка товару тощо…розглядаємо будь яку роботу Знання мови на мінімальному рівні. Можливо хтось має якісь контакти або знає де потрібно людей? Будемо дуже вдячні за відповідь!
-
Пересдаете свой договор как вариант. Сами ищите квартирантов новых. Кстати, какая квартира?
-
Анонс Безкоштовної онлайн-зустрічі! "Як отримати PR" - шляхи імміграції в Канаді ❗️ Цієї суботи, 22.07.23, з 10:00 до 12:00 🎙 Спікер вебінару - Оксана Тодоренко, яка поділиться цінними порадами та відповість на ваші запитання про імміграцію. ⚠️ Реєстрація на зустріч обов'язкова. Якщо ви хочете взяти участь, напишіть мені "Я хочу" в особисті повідомлення 🔔 Проводиться зустріч за підтримки Українського Жіночого Бізнес Клубу
-
Доброго вечора. Хто знає магазин в Калгарі де можна підібрати зарядку до ноутбука. Може у когось завалялась ) Lenovo b560