Ukrainian Calgary
-
Всем привет!) Здесь есть репетиторы английского?)
-
Добрий день! Підкажіть будь ласка, хто робив рентген для медікал екзамену, чи потрібна хелс карта, щоб зробити його безкоштовно, чи все одно треба платити?
-
🤚 всем привет! Если ищите новую или бу машину, за кеш или кредит или лизинг. Тогда обязательно обращайтесь. Работаю в официальном дилере Hyundai. Расскажу, объясню и покажу все детали. Помогу с переводом и оформлением. Заберу вас от вашего дома. В наличии новые Hyundai, и все остальное. 587-892-1859 или в приват. Пс лошадь не на продажу:)
-
ПРОПОЗИЦІЯ ПРО РОБОТУ Привіт, у мене є робота, яка вас цікавить, чи буде вам цікаво, що розміщує інформацію про оренду нерухомості в Інтернеті за допомогою вашої безкоштовної записи Facebook. Я плачу щотижня ($600) або через два-чотири дні ($300) через PayPal, Payoneer або прямо на ваш банківський рахунок. Ви публікуєте щонайменше 3-4 об’єкти нерухомості на день. Мені потрібен помічник, який буде допомагати мені здавати в оренду нерухомість онлайн два рази на день і отримувати 600 доларів щотижня, досвід не потрібен, просто надсилайте мені повідомлення, щоб ми могли почати.....
-
Рекомендую!!! ♥️
-
Добрий вечір. Клінінгова компанія MrsClean-Clean Solutions, потребує мужчину з автомобілем, фізично сильного, щоб міг піднімати 50 кг і можливістю працювати в вільному графіку full availability, на посаду carpet cleaner. Всі деталі по телефону 4038374047.
-
Доброго дня, я мама в декреті і можу зробити ваше свято кращим. Випікаю тортики на замовлення топ начинок: ~ снікерс; ~ орео; ~ пʼяна вишня; ~ полуничний А також: ~ чізкейк нью-йорк; ~ тірамісу; ~ штрудель (яблучний, вишневий); ~ медовик. ~ пиріг з будь якими начинками За детальною інформацією звертайтеся в особисті повідомлення Знаходжуся в Downtown.
-
Будь ласка)
-
Дякую)
-
Мені робили безкоштовно, хелс кард на той момент ще не отримав
-
Доброго вечора☺️ Порекомендуйте, будь ласка, репетитора з англійської. Бажано, щоб був в Канаді☺️☺️🙏🏼
-
Доброго вечора, підскажіть будьласка. Ловлю лот на запис у посольство,заповнюю данні і на останньому етапі, Упс щось пішло не так. Не розумію в чому справа
-
Ви не встигли забронювати лот.
-
Дякую
-
Потрібен вантажник. Робота не офіційна, не щоденна, 2-3 дні в тиждень, по необхідності. Прийшла фура, розвантажили, робота з напарником, на розвантаження 4-5 годин, але в основному затягується трохи довше. Оплата 22 долари в годину, оплату проводять на карту 2 рази в місяць.
-
Доброго вечору. В мене є одне питання до Вас. Можливо хтось знає чи можна потрапити до педіатрів без сімейного або можливо тут є дитячі лікарні щоб провести нормальний огляд новонародженої дитини можливо платний