Ukrainian Calgary
-
Спасибо
-
А до якого я маю звертатися лікаря з малою дитиною? До лікаря який лічить від геморою до очей. У вас стільки негативу, вам самій потрібен лікар, щоб вас прокапав 😂 у вас напевне просто немає дітей і ви не розумієте про що йде мова! Елементарного не роблять в огляді дитини, якщо показником є вимір ваги і росту ви помиляєтеся. Нюансів в дитини багато а відповіді на елементарні запитання 0.
-
Hello 👋
-
Як це регулюється ?
-
Чув що до 16 але є випадки в яких діти навчались і в 17
-
Хто підскаже, до скількох років в Альберті школа?
-
Добрий ранок! Хто знає,де можна купити дитині босоніжки ( щоб був вибір хороший)? І порекомендуйте ,будь ласка,магазин хорошого жіночого взуття.
-
Для дитини -soft moc, aldo, собі брала в aldo, мені подобається якість там.
-
Моїй доньці 16,5 років вона тут закінчила 11 класів та піде у 12, нам в школі сказали що в разі недобору балів, або просто якщо побажаємо можемо взяти ще один рік 12 класу, я так розумію тут немає прив'язки до віку, тільки в класи зараховуют дивлячись на рік народження, і то не завжди.
-
Всем привет) Менял ли кто-то просроченные водительские права? Подскажите пожалуйста как это сделать?
-
Дякую
-
Winners
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, я вагітна, 32й тиждень, вчора подали документи на страховку. Там сказали, що вам ок, приймуть всюди з воркпермітом і паспортом, страховка вже буде працювати. В чому питання, хочу звернутись до лікаря щодо вакцинації для себе (правець, кошлюк, дефтерія), і щоб перевірили взагалі стан після перельоту, куди йти, у walk-in clinic чи шукати одразу геніколога і намагатись потрапити до нього? *проживаю в готелі, недалеко від аеропорту Буду вдячна за поради 🙏
-
Продається матрас зі спрінгбоксом, 50$. забирати в Даунтауні, 7 Ave тел 4039514600 Іван
-
Вам потрібно знайти сімейного лікаря, він направляє до спеціаліста. Хелскард десь прийде за 2 тижні. Якщо є скарги, то можете звернутися у walk in, але можуть попросити оплатити візит. В мене така ситуація була, ще не було картки на руках, малюка водила в емердженсі, взяли оплату, тепер ось чекаю, поки повернуть кошти.