Ukrainian Calgary
-
Було таке що просили у стюардес вийти мені з собакою в туалет щоб я постелила пельонку і вона сходила в туалет. Стардеси говорили з головними. Дозволили. То звісно собака не ходила в туалет, бо вона на стресі, але я хоча б її дістала на 7-10 хв потримала на руках, погладила, заспокоїла і положила назад.
-
Не все так просто, авіакомпанії зробили багато для того, щоб люди вивезли своїх тварин. за звичай вони дозволяли декілька тварин 3-4 на рейс, але останнім часом бачив на рейсах до 10 тварин. Також був випадок коли під час перельоту з переноски втік кіт і його шукали всім літаком.Хвилин через 10-15 знайшли.
-
Привіт всім.Цікаво просто.Хто тут медики (чи вдалося вам знайти роботу в цій сфері)?
-
Всем привет, в в суши ресторан в котором я работаю, требуются сушисты с опытом работы от 1 года. Знание английского хотя бы на уровне понимания. За более подробной информацией пишите мне.
-
Добрий день. Можете скинути локацію де то йти треба?
-
Мальборо жива черга. Ми прийшли на 8.45 в понеділок і були перші.
-
За моїм досвідом, то багато залежить саме від персоналу ще на борту, бо це general rule ніби, але деякі дозволяли, наприклад air canada раз дозволили, бо скавчав вночі)))
-
Приблизно так само і ми з перекладачем пишемо 😅
-
Вітаю! Здається кімната! Для дівчини/жінки❗️ Адреса 3604 24 St NW з 1 серпня. На автобусній зупинці під будинком можна доїхати в центр міста. 10 хв до CTrain! Це 3 кімнатний будинок! В бейсменті є пральна і сушильна машини! Тут дуже спокійно і тихо! 750$ в місяць + комунальні послуги та інтернет. Договір можете підписати на термін який бажаєте ви! За більшими подробицями в особисті‼️‼️
-
Доброго дня, шукаю кімнату для хлопця, з малою собакою
-
Тут є загальні правила просто для всіх компаній, як, прикладом, не діставати, не чіпати, але все залежить наскільки вам трапиться персонал лояльний, чи то локально по Канаді, чи на міжнародному рейсі. В одній компанії летіли - один раз спав на рукав, інший - не можна і переноску на руки взяти, тому саме досвід чийсь не допоможе. Дивіться за ситуацією, слідуючи загалом вказаним правилам на сайтах компаній