Ukrainian Calgary
-
Заходите на сайт albertafindadoctor Знаходите клініку, яка бере нових пацієнтів Бронюєте в цій клініці апоймент і йдете )
-
Разное
-
Здається кімната у великому домі. Заселення 31 липня. Район - Belvedere common se. Дом був повністю новий, ми перші власники. 575$ + комунальні на 4 осіб. 575$ депозит. Поруч Волмарт, Костко, Долорама, Старбакс, Тім Хортонс) До ДТ 30 хвилин прямий автобус. Пишіть в особисті повідомлення 🌸
-
Всім привіт, хто в Calgary може завтра допомогти с автівкою, потрібно у food bank) напишіть в особисте
-
Напишіть мені в особисті🙌 Спробую Вам допомогти)
-
Есть штамп в паспорте что ожидаю карту . Спасибо большое за ответ)
-
Спасибо большое ) будем еще думать как лучше сделать
-
Спасибо за ответ) много людей писали. Решила брать прямой рейс 😅 не буду рисковать , особенно если лететь через Германию , там почти у всех было проблемы …
-
Hi, I'm Jude I have a job. I was wondering if you would be interested in posting rental properties online using your Facebook account. I pay weekly ($600) via PayPal, Payoneer or directly to your bank account. You post at least 1-2 properties per day. I need an assistant to help me rent out real estate online twice a day and earn $600 weekly, no experience needed, just send me an inbox so we can get started, message me now
-
Можливо краще перетерпіти, сходить у walk-in clinic, прийом займе до 2 -х годин, якщо справді хронічне, випишуть безкоштовно отримувати таблетки щомісяця, по бенефітам, я не знаю жодної аптеки яка продастьантибіотики без рецепта