Ukrainian Calgary
-
Квартира на Auburn Bay З 1 вересня 1 бедрум + кабінет 1800$ + 1800$ депозит Плата за електроенергію ( платимо близько 20$) Входить два парко місця один в підземному паркінгу інший зверху на вулиці Входить вода і отоплення Мебльована всі меблі залишаються Все нове сушка + пралка в кв а також посудомийна машина Ми перші жильці квартира здана в експлуатацію цього року Без тварин та без дітей нажаль Також є доступ до приватного озера від дому 2 хв на авто
-
Куплю палатку, фотографії і ціну в ЛС
-
Добрый вечер всем! Хотим взять машину в аренду, может здесь кто-то занимается арендой машин? Спасибо за внимание!
-
Пользователей, чтобы писать сообщения в группе, ваше имя и фамилия не должны содержать арабские символы Действие: Я удалил сообщение. ❗️
-
Всім привіт! Якщо шукаєте спонсора U4U🇺🇸- буду рада допомогти 💙💛
-
I’m available
-
Всім Доброго дня є на продаж гарне авто Mazda 3 в хорошому технічному стані та маленьким пробігом 2005 рік пробіг 168000км набирати (403) 271-1111
-
УВАГА⚠️ ВАКАНСІЯ! Маляр в перспективний автошоп. В обов'язки входить підготовка і фарбування. Часткова або повна зайнятість з можливістю отримати PR! Знання мови вітається, але не обов'язкове! Досвід роботи обов'язковий! Оплата відрядна або погодинна! Чекаємо на Ваше резюме!
-
Доброго дня ! Здається велика кімната з власною ванною у великому просторому будинку(Для жінок- дівчат) Вся мебльована. З 1 вересня . Ціна -$1200 (комунальні включені) 35 Covecreek Place NE Спокійний район ,поруч школи !
-
Усім привіт Літні знижки 🔥 Знижки на телефони (айфони та самсунги) 14й за 770$ 14й плюс за 925$ (чохол і скло в подарунок💝) 14й про макс 1233$ S23 ultra за 1247$ (самсунг бадс в подарунок 🎁 ) 20$ дзвінки і смс 39$ за 20 гіг 45$ за 30 гіг 50$ за 40 гіг 55$ за 50 гіг Деталі в лс🌸
-
Добрий день. Мене звати Богдан і я викладач англійської мови з багаторічним досвідом. З 2010 року жив в Америці, потім в Канаді, потім переїхав до Дубай де працював на компанію Apple. У 2019 повернувся в Україну, а зараз я тут. І хочу допомагати нашим українцям вивчати англійську мову. Мої заняття направленні саме на РОЗМОВНУ англійську. 80% заняття ми будемо РОЗМОВЛЯТИ. Якщо Вам цікаво дізнатись більше - приходьте на безкоштовне пробне заняття до Work Nicer Coworking (1550 5th St SW) цієї Неділі 6 Серпня. Якщо є питання - пишіть в приват, залюбки відповім.
-
Богдан, о котрій годині пробне заняття?
-
New location opened, offers low price on good quality bed frames and mattress 📞 5874327507 Free same day delivery and no GST at Calgary