Ukrainian Calgary
-
Доброе Утро . Продаю стулья Все за 60 $ Есть доставка 🚚
-
🔥Back to school SALE!!!🔥 📱Google Pixel 7 $0 - передоплата $10 - щомісячний платіж 📱iPhone 14 $0 - передоплата від $15 - щомісячний платіж 📱Samsung S23 Ultra знижки до $900 🎁 До більшості девайсів аксесуари в подарунок! 🎁 За деталями звертайтесь в особисті.🙂
-
В моєї знайомої дозвіл на виїзд на півроку, то візу теж дитині на півроку дадуть?
-
Добрий ранок ! Хто виїжджав з дітьми, на скільки часу ви робити дозвіл на виїзд і на скільки часу дають візу дитині?
-
Проводжу безкоштовні онлайн-уроки для дітей зі створення міні-сайтів, ігор, мультфільмів та програм з нуля. Дитина проведе час з користю, а також отримає посилання на курс з нейромереж і зможе зробити круті проекти! Пишіть, якщо хочете отримати посилання 🙂
-
Доброго дня виготовляю пельмені та вареники власного виробництва, ручне ліплення 100% натуральний склад. Начинку/фарш можете обрати самі: Пельмені - свинина, яловичина, курячий (20$ за 1кг) Вареники - картопля, сир (18$ за 1кг) (Якщо заказ буде великий то можете обрати і інші начинки, яких я не згадала) Для замовлення або питань пишіть в особисті Всім з радістю відповім!) Особистий відбір CALGARY SOUTHLAND 9680 Bonaventure Dr SE (Поблизу Walmart)
-
Пам'ятаєте вечірку, що пройшла в п'ятницю в Aura Stage & Bar? Ми зробили велике діло, зібрали 60 000 грн та направили їх нашим бійцям в різні локації. Дякую всім, хто прийшли та раді будемо побачити вас на наших нових івентах 18го та 26го серпня!
-
Back to school sale🔥 Знижки на телефони і круті тарифи від оператора🔝 iPhone 14 (128 гігг) за 770$ + гіфт карта на 150$ iPhone 14+ 925$ + гіфт карта на 150$ iPhone 14 pro max 1233$ + гіфт карта на 100$ S23 128 gb/S23+ 256gb 620$/ 973$ + гіфт карта на 200$/ 150$ та Samsung air bads2 S23 ultra за 1247$ Samsung air bads2 Тарифи: 39$ за 20 гіг 45$ за 30 гіг 55$ за 50 гіг Деталі в лс🌸
-
Люди, питаннячко виникло! Коли змінювати ворк перміт на без обмежень після мед огляду, то чи треба чекати якісь результати після мед огляду? Бо вже кілька місяців як пройшла мед огляд і хочу змінити ворк перміт. Що там робити далі?) хто підкаже?
-
Але чеки і папірці краще збережіть
-
Результати вам не прийдуть і вони вам не потрібні
-
По різному Залежить від курʼєра